Zendaya: Το κορίτσι fashion icon, on camera με beauty tips - Καρέ, κάρε τα μυστικά της (βίντεο)

Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς που έχουμε μάθει από τη νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιό

Από αστέρι της Disney σε σταρ του Hollywood και fashion icon! Η Zendaya έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το τελέντο και το στυλ της.

Είτε περπατά στο κόκκινο χαλί, είτε εμφανίζεται σε ένα μουσικό βίντεο της Beyoncé, η 25χρονη μας εκπλήσσει συνεχώς. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς που έχουμε μάθει από τη νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιό;

Η ίδια πριν μερικά χρόνια είχε αποκαλύψει τα μυστικά της για το μακιγιάζ στην Teen Vogue, δείχνοντας μεταξύ άλλων στους θαυμαστές της πως βάζεις eyeliner με ανοιχτά μάτια και πώς να πετυχαίνεις τοπ τέλειο φρύδι κάθε φορά.

Ας δούμε όμως και πιο αναλυτικά μερικά ακόμα από τα beauty tips που έχουμε μάθει αυτά τα χρόνια από την Zendaya:

1. Δοκιμάστε το Non-touring

 

Το non-touring θέλει το πρόσωπά μας φωτεινό και φρέσκο, με ένα δροσερό φινίρισμα, χωρίς να δημιουργήσουμε αυτή την έντονη σκιά κάτω από τα ζυγωματικά - όπως κάνουμε με το contouring.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

2. Μην ξεχνάτε τα YouTube Beauty Tutorials

Όπως όλες μας έτσι και η 25χρονη σταρ έχει περάσει ώρες και ώρες βλέπουντας tutorials στο Youtube και σε άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες και έχει μάθει να κάνει μόνη της το μακιγιάζ της.

«Ειλικρινά, απλά έμαθα και ήταν μια διαδικασία. Υπήρχαν πολλές φορές που οι άνθρωποι έκαναν το μακιγιάζ μου, και ήταν απαίσιο, ήμουν πορτοκαλί. Τίποτα δεν ταίριαζε.  Τότε μαθαίνεις πώς να κάνεις το δικό σου μακιγιάζ. Είδα πολλά βίντεο στο YouTube όταν ήμουν μικρή και δίδαξα τον εαυτό μου» έχει πει η ίδια στο byrdie.com.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βοηθά επίσης να influencers που έχουν τον ίδιο τύπο δέρματος  με εσάς, ενώ βοηθά επίσης να ταιριάξετε το foundation και να γνωρίζετε ποια χρώματα σκιάς ματιών συνδυάζονται μεταξύ τους.

3. Χρησιμοποιήστε πούδρα με λάμψη 

«Μου αρέσουν τα αστραφτερά πράγματα. Αυτό είναι το μυστικό μου. Μόλις κάνω όλο αυτό το μακιγιάζ και βάλω αστραφτερή πούδρα, είναι σαν, "Θεέ μου - το δέρμα σου είναι τόσο φρέσκο ​​και λαμπερό!" Όχι! Στην πραγματικότητα είναι απλά σκόνη με λάμψη» είχε πει ακόμα η Zendaya.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

4. Αγκαλιάστε τις αλλαγές στα looks σας

«Αν ζητάτε τις απαντήσεις, δεν υπάρχουν. Η ομορφιά δεν έχει ορισμό, και αν δημιουργήσετε έναν ορισμό για τον εαυτό σας καθώς μεγαλώνετε, αλλάζει συνεχώς. Θα είναι πολύ διαφορετικό από όταν είστε 18 ετών από όταν είστε 22 και 30 ετών» είχε προσθέσει η 25χρονη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ