Βασίλης Ντινόπουλος: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του - Φίλοι & συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας (βίντεο)

Τι είπε ο αδερφός του Βασίλη Ντινόπουλου; 

Το τελευταίο «αντίο» είπαν το πρωί της Τετάρτης στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, συγγενείς και φίλοι στον Βασίλη Ντινόπουλο γιο  του πρώην υπουργού της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου , ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στα Εξάρχεια, την Κυριακή 1/5. 

Ο 33χρονος γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων Αργύρη Ντινόπουλου εντοπίστηκε νεκρός στον καναπέ του. 

Ο Βασίλης Ντινόπουλος δεν απαντούσε στις κλήσεις της οικογένειάς του και ο πατέρας του, με κλειδαρά μπήκε στο σπίτι. Μπαίνοντας εντόπισε τον γιο του. 

Δείτε επίσης: Βασίλης Ντινόπουλος: Τα σπαρακτικά μηνύματα των φίλων του για τον χαμό του - ''Σε αγαπώ αδελφέ μου.. καλό σου ταξίδι''

Ο νεαρός έπασχε από Διαβήτη τύπου Α και φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

 

 

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Ντινόπουλο

Όπως αποκάλυψε ζωντανά από τη Ριτσώνα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η δημοσιογράφος Αναστασία Ζάρκα, σε κλίμα θρήνου και οδύνης ο πατέρας του και τα αγαπημένα του πρόσωπα αποχαιρέτησαν τον άτυχο 33χρονο, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

O Vasilis Din – όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα – είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως τον καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο αδελφός του Βασίλη Ντινόπουλου, Αναστάσιος-Οδυσσέας, ανέφερε: «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωριόταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ