Αργύρης Αγγέλου: ''Έπεσα στα πόδια του Γιώργου Καπουτζίδη'' - Πως βίωσε τον θάνατο του πατέρα του (βίντεο)

Ο δημοφιλής ηθοποιός, καλεσμένος στην «Κυψέλη», αναφέρθηκε σε κάθε μέλος της οικογένειάς του με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Αργύρης Αγγέλου παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στην εκπομπή «Κυψέλη». 

 

 

 

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε ένα ιδιαίτερο περιστατικό που βίωσε και λιποθύμησε από την αδυναμία στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον πατέρα του. 

 

 

«Αναγκάστηκα κάποια στιγμή να με φροντίσω, δεν το έκανα συνειδητά. Δηλαδή αφού μάλλον δεν το αντιλήφθηκα μόνος μου, ήρθαν τα πράγματα έτσι που μου έδωσαν να καταλάβω ότι πρέπει να με φροντίσω. Πρέπει να ήταν το 2011 και σήμερα μοιάζει σαν μια γλυκιά ανάμνηση κάπου στο παρελθόν» είπε αρχικά μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δούλευα πάρα πολύ, το φαγητό τότε δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση γιατί δεν προλάβαινα.

 

 

 

 

Όλα αυτά μαζί συν την πίεση και το άγχος, ο οργανισμός ήρθε κάποια στιγμή και έπαθε υπερκόπωση. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, χάθηκε η μπάλα. Έφτασα 54 κιλά και μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά, έπεσα κάτω» συνέχισε ο Αργύρης Αγγέλου.

 

 

«Είχα 40 πυρετό, αδυναμία και σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν θυμάμαι πώς με φώτισε ο Θεός… Με πήρε ο Γιώργος Καπουτζίδης τηλέφωνο και μου είπε να περάσω από το σπίτι του, γιατί είχε πέσει σύρμα πως κάτι δεν πάει καλά. Ούτε θυμάμαι πως οδήγησα να πάω και με το που ανοίγει την πόρτα πέφτω κάτω» αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

«Μου είπε τότε ο Γιώργος (Καπουτζίδης) “αυτό δεν έχει πλάκα ή πάμε στο νοσοκομείο ή σε πάω στην οικογένειά σου” και όντως πήρα τον μεγάλο μου αδερφό και τελικά πήγα στο νοσοκομείο, έκατσα πέντε μέρες και τότε είπα ότι πρέπει να ξεκουραστώ. Πήγα στη Χαλκίδα στους γονείς μου -τότε ζούσε ο μπαμπάς μου- και έκατσα οκτώ μήνες. 

Ήταν ευτυχές γιατί μετά από αυτό το διάστημα ο μπαμπάς μου έφυγε και προλάβαμε να κάνουμε πράγματα μαζί, από τσιμπούσια και γλέντια, μέχρι να φυτεύουμε ντομάτες στον κήπο» είπε συγκινημένος ο Αργύρης Αγγέλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ