Η Cardi B στο after παρτι: «Να κάνετε όλοι τις γραμμές κοκαΐνης σας, βεβαιωθείτε ότι θα ανεβούμε…» (βίντεο)

Εκείνη ισχυρίζεται ότι ήταν «ένα αστείο»

Αφού περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala με ένα χρυσό φόρεμα Versace, η Cardi B θέλησε να βεβαιωθεί ότι οι καλεσμένοι στο after πάρτι θα ήταν «ανεβσμένοι»... πάντως εκείνη λέει ότι ήταν απλά μια πλάκα.

Η ράπερ, σύμφωνα με το Page Six - το οποίο επικαλείται σχετικό βίντεο - φέρεται να ενθάρρυνε τους καλεσμένους πάρουν «όλοι μια γραμμή» κοκαΐνης.

«Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα ποτά σας και πως όλοι θα κάνετε τις γραμμές σας. Κάντε ό,τι χρειάζεται. Πρέπει να ανέβουμε! Θέλω όλοι να χορεύουν! Ό,τι συμβεί σε αυτό το πάρτι, θα μείνει εδώ» είπε η Cardi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

Πάντως η ίδια υποστηρίζει ότι ήταν απλά «ένα αστείο», λέγοντας στους θαυμαστές της - μέσω ενός live που έκανε την Τετάρτη στο Instagram - ότι νιώθει σαν να είναι η διασημότητα «που είναι πάντα στο γραφείο του διευθυντή». «Η φήμη με έχει μετατρέψει σε φυλακισμένη», πρόσθεσε.

Η 29χρονη συνέχισε εξηγώντας ότι ξύπνησε την Τρίτη το πρωί με κλήσεις σχετικά με όσα είχε πει για την χρήση ναρκωτικών, αφού είχε γίνει viral στο διαδίκτυο.

 «Κάνω ένα αστείο ως οικοδέσποινα γιατί διοργανώνω ένα πάρτι και διαστρεβλώθηκε. Γιατί δεν μπορεί κάθε διάσημος να αστειεύεται και να βλακείες» είπε στους ακολούθους της, παραδεχόμενη ότι «φοβάται» μήπως κάνει λάθος κινήσεις.

«Είμαι κουρασμένη Δεν μπορώ πια να είμαι ο εαυτός μου», συνέχισε. «Οτιδήποτε κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πάντα κακό. Αν μπορούσα να επιστρέψω στο2013, όταν ήμουν απλώς μια κανονική σκύλα, χόρευα και έβγαζα χρήματα κάθε βράδυ, εκεί θέλω να είμαι. Τότε ήμουν εγώ».

«Δεν καταλαβαίνω καν πώς βρίσκομαι πάντα σε μπελάδες», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ