Το άλμπουμ με τις καλύτερες εμφανίσεις της Βασίλισσας του Βελγίου Ματθίλδης, από την επίσκεψη της στην Ελλάδα (φωτό)

Τα εντυπωσιακά φορέματα, καπέλα, κοσμήματα και παπούτσια που επέλεξε για την επίσκεψή της στην χώρα μας.... 

Μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο βασιλιάς και η βασίλισσα των Βέλγων βρέθηκαν στην Ελλάδα την 2/5, ενώ χθες 4/5 έφυγαν από την χώρα μας.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ολοκληρώθηκε με το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 20:00, προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου.

Το δείπνο παρέθεσε προς τιμήν τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Το δείπνο έγινε παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αντιπροέδρου της Βουλής Αθανάσιου Μπούρα, Υπουργών, εκπροσώπων της αντιπολίτευσης, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών και διπλωματών.

*Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Η Βασίλισσα Ματθίλδη, είναι μια από τις πιο καλοντυμένες Royals. Aυτό μάλιστα μας το αποδεικνύει και με την επίσκεψή της στην χώρα μας. Τα διεθνή μέσα ανέλυσαν ένα προς ένα τα outfis της, τα οποία ομολογουμένως ήταν πέρα για πέρα εντυπωσιακά. 

Κατά την άφιξή της στην Ελλάδα η Βασίλισσα των Βέλγων επέλεξε ένα έντονο χρώμα, αφού την είδαμε να φοράει ένα φούξια φόρεμα από τον οίκο Natan Couture, συνδυάζοντάς το με ένα αντίστοιχου χρώματος καπέλο από Maison Fabienne Delvigne και τσάντα Natan Couture, ενώ κρατούσε και τα γάντια της στο χέρι.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Η Mathilde έχει φορέσει αυτό το φόρεμα σε προηγούμενες περιστάσεις. Το φοράει ακόμη και στο οικογενειακό πορτραίτο που απεικονίζεται στον επίσημο λογαριασμό της βελγικής μοναρχίας στο Twitter.

Το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο

Για το δείπνο η σύζυγος του Βασιλιά των Βέλγων, έκανε μια εντυπωσιακή ανοιξιάτικη εμφάνιση, με φλοράλ φόρεμα σε απόχρωση του πράσινου με κεντημένο τούλι.

Μάλιστα η πανέμορφη τουαλέτα ήταν από Έλληνα σχεδιαστή και συγκεκριμένα από Costarellos . 

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Την Τρίτη, 3 Μαΐου, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα των Βέλγων ξεκίνησαν τη δεύτερη ημέρα της Επίσημης Επίσκεψης τους στην Ελλάδα, με ένα πρόγραμμα ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος, που τους έφερε έξω από την Αθήνα. To πρωί επισκέφθηκαν το κέντρο υποδοχής προσφύγων ADAMA,  ενώ αργότερα πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης. 

Για την εμφάνιση της την δεύτερη μέρα, η Royal ήταν πολύ κομψή, επιλέγοντας ένα μπλε φόρεμα με λευκές λεπτομέρειες και με ζώνη στη μέση από τον Οίκο Dior, το οποίο συνδύασε με ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο από Maison Fabienne Delvigne

Κατά την ξενάγησή τους, όπως σημειώνει η «Daily Mail», το βασιλικό ζευγάρι δεν σταμάτησε να κρατά ο ένας το χέρι του άλλου, σε μια σπάνια στιγμή τρυφερότητας. Φυσικά, δεν δίστασαν να ποζάρουν μπροστά στο ναό του Ποσειδώνα για τους φωτογράφους.

Το βράδυ της δεύτερηε μέρας της επίσκεψης των Βασιλιάδων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο κύριος Παύλος Κοτσώνης παρακολούθησαν στο Μουσείο της Ακρόπολης το ρεσιτάλ κουαρτέτου της Εθνικής Ορχήστρας του Βελγίου και στη συνέχεια παρευρέθηκαν σε δεξίωση, που παρέθεσαν προς τιμήν τους ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα των Βέλγων.

Το ζεύγος των Royals  ξεναγήθηκε στο Μουσείο, με τη Βασίλισσα Ματθίλδη να εντυπωσιάζει με την ενδυματολογική επιλογή της. Συγκεκριμένα επέλεξε - πάλι - ένα ροζ μάξι φόρεμα, το οποίο ήταν όλο κεντητό. Για αυτή της την εμφάνιση επέλεξε τον οίκο Dries Van Noten.

Μάλιστα συνδύασε και ίδιου χρώματος μάσκα, ενώ κρατούσε στο χέρι της Clutch από τον ίδιο οίκο που έμοιαζε με τα κεντήματα που είχε και η τουαλέτα της. 

Για την τελευταία μέρα τους στην Ελλάδα η Ματθίλδη και ο Φίλιππος, βρέθηκαν στο νησί της Ρεβυθούσας. 

Συνοδευόμενο από τον  Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα το βασιλικό ζεύγος πραγματοποίησε το πρωί επίσκεψη στον τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται  σε βασικά ενεργειακά ζητήματα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η βασίλισσα Ματθίλδη για ακόμα μια φορά επέλεξε ένα κομψό σύνολο. 

Ειδικότερα η royal φόρεσε λευκό παλτό και ασορτί παντελόνι τα οποία είχα κεντημένα λουλούδια σε όμορφα χρώματα. Για άλλη μια φορά το outfit της ήταν Made in Greece, αφού aνήκε στο brand Costarellos.

Ολοκλήρωσε το look της με μια ροζ μακρυμάνικι μπλούζα με ψηλό λαιμό και σούρα στα μανίκια, ένα φούξια cluch από Maison Fabienne Delvigne και ένα μικρό καπέλο από τον ίδιο οίκο, στο ίδιο χρώμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ