Κώστας Κωστόπουλος: Η παραίτηση του σκηνοθέτη του «Σασμού» μετά από καταγγελία για βιασμό - Τι αναφέρει σε δήλωσή του

O σκηνοθέτης  έχει υπογράψει τις πιο μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές...

Να παραιτηθεί από τη σκηνοθεσία του Σασμού αποφάσισε ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος μετά από καταγγελία για βιασμό.

Ο πολύ πετυχημένος σκηνοθέτης έλαβε αυτή την απόφαση μετά από επίσημη καταγγελία για βιασμό από ηθοποιό και το ανακοίνωσε με μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες έγινε γνωστό ότι η 33χρονη σήμερα ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου μήνυσε σκηνοθέτηκατηγορώντας τον ότι την βίασε στο αυτοκίνητό του μετά από κατανάλωση αλκοόλ όταν εκείνη ήταν 21 ετών.

Ο καλλιτέχνης χαρακτήρισε απολύτως ψευδή την καταγγελία, κάνοντας λόγο για "χυδαία απόπειρα συκοφάντησής" του, ενώ ανακοίνωσε πως παραιτείται από την σειρά που σκηνοθετεί.

Όλη η ανάρτηση του:

Λόγοι ευθύτητας και αξιοπρέπειας μού επιβάλλουν να τοποθετηθώ δημόσια: Η "καταγγελία" αυτή, αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου. Οι αρχές και το ήθος μου είναι γνωστές σε όλους οσους συνεργάσθηκα όλες αυτές τις δεκαετίες. Βέβαια για την υπεράσπιση του ονόματος και της προσωπικότητάς μου δεν αρκούν μόνο οι μαρτυρίες των φίλων. Δεν πρόκειται να αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή.

 

 

Δεν έχω μάθει άλλωστε να ζώ ανάμεσα σε σκιές και φαντάσματα. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την προστασία της Δικαιοσύνης στην οποία άμεσα προσφεύγω.

Δεν σκοπεύω προφανώς να αντιπαρατεθώ δημόσια με την εν λόγω γυναίκα ούτε να απαντήσω στα ψεύδη της ή να συνδιαλλαγώ μαζί της. Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, είναι αυτοί στους οποίους καταφεύγω όπως θα έκανε κάθε πολίτης που θα ήθελε να προστατεύσει το όνομα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ