Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σημερινή μέρα φαίνεται πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας ανακουφίζει και μας χαλαρώνει

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο στη διάρκεια της μέρας, σε ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές, αλλά και κυκλοθυμικό, παρόλα αυτά οι όψεις που σχηματίζει δεν είναι τόσο απαιτητικές, αντιθέτως είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές. Η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Ήλιο και τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς, ενώ η κύρια όψη της ημέρας είναι ένα υπέροχο εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη.

Η σημερινή μέρα φαίνεται πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας ανακουφίζει και μας χαλαρώνει σε ψυχολογικό επίπεδο, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια και το σπίτι. 

ΚΡΙΟΣ

Πιο απαιτητικό το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας για σας, με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας τον χρόνο σας. Το βράδυ προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην άνετη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο υποβοηθούμενη από τις θετικές όψεις εξάγωνου της ημέρας κάνει πιο γοητευτικό τον λόγο σας και βοηθά να πείσετε και τους άλλους πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας απασχολούν κάποια ζητήματα προσωπικά ή οικονομικά που όμως, παρά την πίεση που νιώθετε σήμερα, μπορεί να πάνε κάπως καλύτερα. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Από την άλλη, μπορεί σήμερα να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να σας φτιάξουν τα κέφια. Όχι ότι απαραίτητα χρειάζεστε ό,τι αγοράζετε, απλά προκειμένου να φτιάξετε τη διάθεση σας ίσως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ