Τζόνι Ντεπ- Amber Heard: Το αληθινό δικαστικό sequel: Λιπόθυμος από τα ναρκωτικά στο σπίτι του - on camera η κατάθεση της ηθοποιού (βίντεο)

Η Άμπερ Χερντ έδειξε στο δικαστήριο φωτογραφίες με τον Τζόνι Ντεπ λιπόθυμο από τα ναρκωτικά. 

Σε σίριαλ, που οι Αμερικανοί λατρεύουν να παρακολουθούν, έχει μετατραπεί η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ, μετά την μήνυση που κατέθεσε ο τελευταίος για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Ο 58χρονος Ντεπ έχει μηνύσει την 35χρονη Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε ένα δικαστήριο της Βιρτζίνιας, αφότου εκείνη τον κατηγόρησε για κακοποίηση. Εκείνος υποστηρίζει ότι η Χερντ ήταν εκείνη που έγινε βίαιη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

 

 

Στο πλαίσιο της αντεξέτασης του Ντεπ, που είναι σχεδόν τυφλός από το αριστερό μάτι και έχει περιορισμένη όραση από το δεξί, ..., οι δικηγόροι της Χερντ ανέγνωσαν σειρά sms που ο Ντεπ έστειλε το 2015, κοντά στην αρχή του γάμου τους, ο οποίος διήρκησε σχεδόν 2 χρόνια.

«Ήμασταν τέλειοι. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να διώξω το τέρας και να το κλειδώσω μακριά, ήμασταν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», έγραψε σε έναν πρώην φύλακα.

 

 

Από χθες καταθέτει στο δικαστήριο η Άμπερ Χερντ.  Η ηθοποιός έδειξε στο δικαστήριο φωτογραφίες με τον Τζόνι Ντεπ λιπόθυμο από τα ναρκωτικά. «Λιποθυμούσε, αρρώσταινε και έχανε τον έλεγχο», είπε μεταξύ άλλων.

Η 36χρονη ισχυρίζεται ότι το φωτογραφικό υλικό που υποβλήθηκε στο δικαστήριο δείχνει τον Ντεπ λιπόθυμο μετά από χρήση αλκοόλ, χαπιών ή άλλων ναρκωτικών ουσιών.

 

 

Κατά τη χθεσινή κατάθεσή της, η 36χρονη περιέγραψε έναν έντονο καυγά που είχε το ζευγάρι τον Μάρτιο του 2015, την περίοδο που διέμεναν στην Αυστραλία και ο Ντεπ γύριζε την πέμπτη ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Στη δραματική αφήγησή της, η Χερντ υποστήριξε ότι αφού τσακώθηκαν με τον Ντεπ, εκείνος κράτησε ένα σπασμένο μπουκάλι κοντά στο πρόσωπό της και απείλησε να την κόψει. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι της έσκισε τα ρούχα και τη βίασε με ένα μπουκάλι, ενώ απειλούσε να τη σκοτώσει.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της Heard, ο Depp εθεάθη σκυμμένος πάνω από ένα σημειωματάριο όπου έγραφε σημειώσεις και μουτζούρωνε.

Πρόκειται για το ίδιο περιστατικό στο οποίο κόπηκε το δάχτυλο του Johnny Depp.

"Κάποια στιγμή είναι από πάνω μου και ουρλιάζει ότι σε μισώ γαμώτο, κατέστρεψες τη ζωή μου", κατέθεσε η Heard καθώς έκλαιγε με αναφιλητά. "Βρίσκομαι στον πάγκο, με είχε πιάσει από το λαιμό και ήταν από πάνω μου.

"Κοιτάζω στα μάτια του και δεν τον βλέπω πια. Δεν ήταν αυτός. Δεν έχω φοβηθεί τόσο πολύ στη ζωή μου. Με κοίταζε. Προσπαθούσα να τον πλησιάσω, να του πω ότι κατά κάποιο τρόπο ήμουν εγώ. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον Τζόνι.

"Το κεφάλι μου χτυπούσε στο πίσω μέρος του μπαρ και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Θυμάμαι ότι προσπαθούσα να σηκωθώ για να του πω ότι πραγματικά με πλήγωνε. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν μπορούσα να τον προσεγγίσω. Δεν μπορούσα να σηκωθώ'' ανέφερε στο δικαστήριο η ηθοποιός σύμφωνα με την Daily Mail.

Σε αυτό το σημείο, η Heard κατέρρευσε στο εδώλιο. "Δεν θυμάμαι τι είπα, θυμάμαι μόνο ότι ήμουν πολύ ακίνητη, χωρίς να θέλω να κουνηθώ. Θυμάμαι να κοιτάζω γύρω στο δωμάτιο, να κοιτάζω όλα τα σπασμένα μπουκάλια, τα σπασμένα γυαλιά και θυμάμαι ότι δεν ήθελα να κουνηθώ γιατί δεν ήξερα αν ήταν σπασμένα, δεν ήξερα αν το μπουκάλι που είχε μέσα μου ήταν σπασμένο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ