Κοραλία Καράντη: Οι 3 γάμοι, ο απών πατέρας, το επίθετο της μαμάς του πατριού της - Ήταν ψυχρή η μητέρα μου Αφροδίτη Γρηγοριάδη (βίντεο)

"Η ζωή μου ήταν μυθιστορηματική" είπε η Κοραλία Καράντη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ. 

Η Κοραλία Καράντη έκανε εκ βαθέων εξομολόγηση για τις σχέσεις με τους γονείς και τα ετεροθαλή αδέλφια της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή 6 Μαΐου 2021 στην εκπομπή εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τους γονείς της που χώρισαν όταν ακόμη εκείνη ήταν μόλις 2.5 ετών. Είπε ότι ο πατέρας της έφυγε για τη Ν. Αφρική με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν. Με τα ετεροθαλή αδέλφια της είπε ότι δεν έγινε ποτέ οικογένεια.

«Ο μπαμπάς μου ήταν απών. Έφυγε ο καημένος, πήγε στη Νότιο Αφρική. Έφυγε πολύ νέος, πήγε να βρει την τύχη του στη Νότια Αφρική. Εκεί, έκανε άλλη οικογένεια. Και έτσι απομακρυνθήκαμε πάρα πολύ. Ήταν απών από τη ζωή μου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 2-2,5 ετών και έφυγε όταν ήμουν 6. Ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ερχόταν συχνά» είπε η Κοραλία Καράντη.

«Στη Νότια Αφρική έχω τον αδερφό μου, τον μεγάλο. Ο μικρός έχει αποχωρήσει. Δεν καταφέραμε να γίνουμε ποτέ οικογένεια λόγω πολλών πραγμάτων. Εδώ πολλές φορές δεν μπορείς να έχεις καλή σχέση με τα αδέρφια που είστε από τους ίδιους γονείς. Είναι δύσκολες οι σχέσεις των ανθρώπων. Είναι περίπλοκες. Είναι τα πράγματα που κουβαλάνε οι γενιές. Μια αλυσίδα πραγμάτων και τραυμάτων που δε μπορούν να διαχειριστούν καλά οι άνθρωποι και έτσι τραυματίζονται οι νεότερες γενιές» είπε.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τη μητέρα της, επίσης ηθοποιό, Αφροδίτη Γρηγοριάδου, είχαν μία αυστηρή σχέση. «…όπως κι εκείνη μεγάλωσε με μία μάνα που δούλευε στη φάμπρικα, μεγάλωσε χωρίς ιδιαίτερη σχέση με τη μάνα της και αυτό το πέρασε και σε μένα. Δεν αγκάλιαζε πολύ».

Επίσης, η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους άλλαξε το όνομά της «Το Καράντη είναι το πατρικό της μαμάς του Βύρωνα Πάλλη (ο οποίος ήταν πατριός της). Λεγόταν Ελευθερία Καράντη. Το άλλαξα επειδή το όνομα του πατέρα μου ήταν δύσκολο κι εκείνη την εποχή είχε μια άρνηση στο να γίνω ηθοποιός κι ήμουν λίγο θυμωμένη. Έτσι πήρα το Καράντη. Δεν ήθελα να τον εκδικηθώ, δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος. Ήμουν πικραμένη. Λέω αφού δεν θέλεις, θα πάρω κι εγώ άλλο όνομα» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε.

«Το Κοραλία είναι της γιαγιάς μου. Εκείνες τις εποχές τα μαγείρευαν λίγο τα ονόματα, όπως ταίριαζαν. Δεν θέλω να πω το πραγματικό μου επίθετο για πρακτικούς λόγους, είναι γνωστό» συμπλήρωσε η Κοραλία Καράντη.

Μιλώντας για τη ζωή της, είπε ότι η ζωή της ήταν μυθιστορηματική. «Ήταν δύσκολη, δεν ήταν εύκολη ζωή, αλλά με βοήθησε να γίνω άνθρωπος με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση», είπε ενώ αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να κάνει και τέταρτο γάμο το απέκλεισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ