Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο μεγάλος νικητής είναι 14 ετών - λύγισε η μικρή ανταγωνίστριά του - τι είπε ο Κωνσταντίνος (βίντεο)

Κατάφερε να ξεχωρίσει!

Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» υποδέχηκε το βράδυ του Σαββάτου τους 12 φιναλίστ που, μέσα από μία εντυπωσιακή διαδρομή, κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό.

Οι διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στην σκηνή του show για ένα τελευταίο act, με σκοπό να αποδείξουν στο τηλεοπτικό κοινό ότι αξίζουν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ειδικότερα στον τελικό εμφανίστηκαν οι: Kings Don’t Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμίας Χαλιλοπούλου, Δημήτρη Τσίγγου, Κωνσταντίνου Τσαμαδού, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, Μαριλένης Κουντούρη & Αλέξανδρου Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body control crew.

Στην τελική φάσηγ πέρασαν οι Kings don't care, οι Μαρηλένη και Αλέξανδρος καθώς και ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός. Η μικρή Μαρηλένη στο άκουσμα ότι καταλαμβάνει την τρίτη θέσα ξέσπασε σε κλάματα.

Ωστόσο ένα άτομο κατάφερε να ξεχωρίσει και να πάρει το πολυπόθητο έπαθλο. Μεγάλος Νικητής δεν ήταν άλλος από τον 14χρονο Κωνσταντίνο Τσαμαδό, που εντυπωσίασε το κοινό, αλλά και τοτς κριτές Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τάκη Ζαχαράτο, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα.

«Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν το πιστεύω. Νιώθω ευλογημένος, σας ευχαριστώ όλους» είπε ο Κωνσταντίνος μετά τη νίκη του, ενώ παράλληλα ο μπαμπάς του ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε τον κόσμο. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ