Συγκλόνισε ο Νίκος Μάνεσης: «Ο πατέρας μου διαμελίστηκε, ήμουν 14 ετών, τον πάτησε νταλικέρης» (βίντεο)

Η εξομολόγηση on air

Ο Νίκος Μάνεσης με αφορμή το ξέσπασμα της μητέρας του αδικοχαμένου πολίστα, Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος πριν από 2,5 περίπου χρόνια έχασε τη ζωή του στην Ποσειδώνος, προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση για τον χαμό του πατέρα του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν στον αέρα του Alpha και μιλούσε μέσω skype με την μητέρα του νεαρού, με τον ίδιο να λέει για την απώλεια που βίωσε: 

«Είμαι πέριξ της 60ής δεκαετίας της ζωής μου, θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Ετσι ακριβώς έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 14-15 χρονών. Δύο χρόνια με αναστολή και μια χρηματική αποζημίωση.

Ενας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και πάτησε το αμάξι που ήταν μέσα ο πατέρας μου, η αδερφή μου και η γιαγιά μου, ο πατέρας μου διαμελίστηκε και οι άλλοι δύο γλίτωσαν ως εκ θαύματος».

Ο Μάνεσης είπε ακόμα στη γυναίκα που ζητά δικαίωση για τον χαμό του παιδιού της, αφού ο υπεύθυνος του τροχαίου έλαβε ποινή 2 ετών με αναστολή:     «Καταλαβαίνω πολύ καλά κι έχω άποψη για τη δικαιοσύνη, για το ταχύρυθμο της διεξαγωγής της δίκης αλλά και για τις ποινές..». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ