Η Elle Macpherson και η Nicole Kidman σε δύο υπέροχα vintage κλικς - μαζί με τις αγαπημένες τους μαμάδες

Το μοντέλο στον γάμο του και η ηθοποιός στην αγκαλιά της

Αναρτήσεις για την Ημέρα της Μητέρας έκαναν οι celebrities του εξωτερικού, που δημοσίευσαν στο Instagram υπέροχες φωτογραφίες με τις μαμάδες τους ή με τα παιδιά τους.

Αν και η γιορτή τιμάται σε κάθε χώρα, σε διαφορετικές ημερομηνίες, στην Αυστραλία «πέφτει» σήμερα 8 Μαίου, όπως και στην Ελλάδα. 

Η Nicole Kidman λοιπόν μοιράστηκε με τους 8.2 εκατομμύρια followers της, ένα κλικ από το παρελθόν στο οποίο την βλέπουμε μωράκι στην αγκαλιά της μαμάς της.

 

 

«Αναπολώντας… υπέροχες αναμνήσεις με τη μαμά μου στη Χαβάη ❤️ Happy Mother’s Day mumma, και σε όλες τις μητέρες στον κόσμο… » έγγραψε η 54χρονη ηθοποιός.

Η Elle Macpherson τίμησε επίσης την αγαπημένη της μαμά με μια κοινή τους φωτογραφία από τον γάμο της με τον πρώτο της σύζυγό Gilles Bensimon.

 

 

Το 58χρονο μονέλο και ηθοποιός από την Αυστραλία έγραψε στο post: «Χρόνια πολλά στην όμορφη μητέρα μου.

Μου αρέσει αυτή η εικόνα που γελάμε μαζί στο γάμο μου το 1985, ήμουν 21 ετών και η μαμά όχι πολύ μεγαλύτερη, πραγματικά σαν αδερφές.  Σε ευχαριστώ που είχες το θάρρος να με φέρεις σε αυτόν τον κόσμο ώστε να μπορέσω να ζήσω αυτή τη μαγική πολύπλευρη θαυματουργή ενσάρκωση. Σε αγαπώ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ