Priyanka Chopra - Nick Jonas: Η πρώτη φωτό της κορούλας τους - το μωράκι έμεινε 100 ημέρες στην εντατική (βίντεο)

Η ανάρτηση της 39χρονης σταρ

Η Priyanca Chopra και ο Nick Jonas κρατούν επιτέλους στα χέρια τους την κορούλα τους η οποία ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η 39χρονη σταρ από την Ινδία μοιράστηκε με τους 77.4 εκατομμύρια followers της την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας και αποκάλυψε ότι το μωράκι πέρασε 100 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (Μ.Ε.Ν.Ν) μετά τη γέννησή της.

Photo: Instagram

Στην εικόνα βλέπουμε το ζευγάρι με την μικρούλα Malti Marie, η οποία φορά ένα ροζ φορεματάκι και μια στέκα με φιόγκο, ενώ κοιμάται γλυκά στην αγκαλιά της μαμάς της.

Η ανάρτηση της Chopra έγινε με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας και η πρώην Μις Κόσμος συνόδευσε το τρυφερό κλικ με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Αυτή τη Γιορτή της Μητέρας δεν μπορούμε παρά να αναλογιστούμε αυτούς τους τελευταίους μήνες και το τρενάκι στο οποίο βρισκόμαστε, το οποίο τώρα γνωρίζουμε ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει επίσης. Μετά από 100 και πλέον ημέρες στη ΜΕΘ, το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι.

Το ταξίδι κάθε οικογένειας είναι μοναδικό και απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο πίστης, και ενώ το δικό μας ήταν λίγοι μήνες με προκλήσεις, αυτό που γίνεται απολύτως σαφές, εκ των υστέρων, είναι πόσο πολύτιμη και τέλεια είναι κάθε στιγμή.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι και θέλουμε απλώς να ευχαριστήσουμε κάθε γιατρό, νοσοκόμα και ειδικό στο Rady Children’s La Jolla and Cedar Sinai, στο Λος Άντζελες, που ήταν εκεί ανιδιοτελώς σε κάθε βήμα της διαδρομής. Το επόμενο κεφάλαιό μας ξεκινά τώρα. Ξεκινάμε ΜΜ! Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν.

Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας σε όλες τις μητέρες και τους φροντιστές στη ζωή μου εκεί έξω. Το κάνετε να φαίνεται τόσο εύκολο. Σας ευχαριστώ. Επίσης... δεν υπάρχει κανένας με τον οποίο θα προτιμούσα να το κάνω αυτό από εσένα. Σε ευχαριστώ που με έκανες μαμά @nickjonas Σ'αγαπώ ❤️» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ