Οι προβλέψεις (9-15/5) από τον Κώστα Λεφάκη: Δείτε τι περιμένει τα 12 ζώδια αυτή την εβδομάδα

Το ππροβλέπει ο διάσημος αστρολόγος

Ο μοναδικός Κώστας Λεφάκης δίνει τις αστρολογικές του προβλέψεις για την εβδομάδα 9-15 Μαΐου 2022.

Κριός

Η παραμονή του Άρη στους Ιχθύς, δίπλα στον Δία, αυξάνει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αλλά και τις σκοπιμότητες που απορρέουν από αυτές. Καθώς βρίσκεστε στην αρχή νέων προσπαθειών που απαιτούν δραστηριότητα και προγραμματισμό. Πάντως η εβδομάδα αυτή είναι πιο ενδιαφέρουσα και θα κυλήσει πιο γρήγορα. Προσπαθήστε όμως να αποφύγετε τον εκνευρισμό και την υπερένταση που θα δυσκόλευαν τις σχέσεις στο περιβάλλον της εργασίας, αλλά και με όλους εκείνους που είσαστε πολύ κοντά από συνθήκες. Αξιοποιήστε τα οφέλη της Αφροδίτης που διέρχεται από το ζώδιό σας και βέβαια καλως ορίστε το Δία που κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σας, ορίζοντας μια νέα εποχή που θα εξελιχθεί αργά και σταθερά.

Ταύρος

Αν είστε προνοητικοί και συντηρητικοί, τα οικονομικά σας θα πάρουν την πάνω βόλτα. Φροντίστε λοιπόν να ενεργήσετε σωστά για να αξιοποιήσετε αυτή τη βελτίωση και μην αντιμετωπίζετε με αφέλεια τις προτάσεις, ή τις ιδέες των άλλων. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος αλλά αυτό δεν πρέπει να σας τρομάξει, αρκεί να αναπτύξετε εναλλακτικές, την ώρα που θα εμποδίζεστε να πετύχετε κάτι που θέλετε. Αισθηματικά η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ικανοποιητική, αλλά πάντα υπάρχει κίνδυνος έντασης με τον άνθρωπό σας. Μην είστε περίεργοι, ούτε επίμονοι να το ανακαλύψετε. Επαγγελματικά αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα.

Δίδυμοι

Οι μέρες προχωρούν και οι υποθέσεις σας  διανθίζονται. Στο άνοιγμα όμως που θα κάνουν θα δείξουν και τα τρωτά τους σημεία. Ο Άρης όμως όλο το μήνα στους Ιχθύς, σας υποχρεώνει να υποδυθείτε το ρόλο του ήρωα και να αντέξετε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που συνεπάγεται, όταν περνάει από το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Ο Δίας θα λειτουργήσει με τη σειρά του καθώς κάποιοι άνθρωποι, γνωστοί ή ξένοι, θα σας βοηθήσουν και θα σας εξυπηρετήσουν. Οι κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις φαίνεται να εξελίσσονται γρήγορα και εσείς να κάνετε έναν αγώνα δρόμου για να προλάβετε. Συνεχίστε να ρίχνετε το βάρος της δραστηριότητάς σας στον επαγγελματικό τομέα και προσπαθήστε για μια γενική αναδιοργάνωση και μην κάνετε λάθη τακτικής που ανακόπτουν ή καθυστερούν την πρόοδό σας.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να επωφεληθείτε και να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας, όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι. Αν είστε ελεύθεροι το λιγότερο να δημιουργήσετε μια σχέση, , ευχάριστη για αυτήν την εποχή. Ανήκετε στην ομάδα που η πολυαστρία στους Ιχθύς σας ευνοεί να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να ταξιδέψετε, ή να διευθετήσετε νομικές υποθέσεις με επιτυχία. Παρά την επερχόμενη έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή, φανείτε ψύχραιμοι και οργανωμένοι, αξιοποιώντας ευκαιρίες και βάζοντας τα δυνατά σας εκεί που πρέπει να κερδίσετε, ή να διακριθείτε".

Λέων

Είστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά και οι δραστηριότητές σας αρκετά δημιουργικές. [Πρέπει να αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες με ψυχραιμία και να μην αντιδράσετε ανυπόμονα, ή σπασμωδικά. Με συντηρητική τακτική και υπομονή, θα ξεπεράσετε ακόμα μια φορά τα όποια οικονομικά προβλήματα, αν φροντίσετε να καλύψετε υποχρεώσεις και αν αποφύγετε τα ανοίγματα και τις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Η Αφροδίτη στον Κριό θα φροντίσει να μη στερηθείτε χαρούμενες στιγμές, ή ερωτικές επιτυχίες. Ο ανάδρομος Ερμής θα φρενάρει ενδεχομένως την είσπραξη που περιμένετε, αλλά θα σας εμποδίσει και από το να κάνετε περιττά έξοδα.

Παρθένος

Αρκετή δραστηριότητα σας περιμένει και αυτήν την εβδομάδα. Οι προβληματισμοί δεν θα λείψουν και μερικές καθυστερήσεις, δεν συμβαίνουν τυχαία τώρα. Ο ανάδρομος Ερμής ευαισθητοποιεί το νευρικό σας σύστημα, σας δίνει όμως και την ευκαιρία να δείτε διαφορετικά κάποια πράγματα. Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς μαζί με τον Δία, δίνει έμφαση σε έλξεις, αλλά και σε αναμετρήσεις κοινωνικές, ερωτικές και επαγγελματικές. Χρειάζεται να προσέξετε ώστε να αποφύγετε ρήξεις και σε ενδεχόμενες αντιθέσεις να προτιμήσετε ένα πρόσκαιρο συμβιβασμό, παρά να προχωρήσετε σε ανοιχτό πόλεμο.

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή μπορείτε να τακτοποιήσετε μερικά θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή και κάποια νομικά, ή οικονομικά προβλήματα που εκκρεμούν από καιρό. Το κλίμα που θα αναπτυχθεί θα είναι μεταβλητό και αρκετά έως πολύ, ηλεκτρισμένο. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας επηρεάσει, τα εμπόδια όμως που θα φέρει, θα αποδειχτούν πως ήταν για το καλό σας, ετεροχρονισμένα. Επιλογές και αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε, θα πρέπει να τις προσέξετε ιδιαίτερα. Η επικείμενη έκλειψη θα ευαισθητοποιήσει για λίγο τις συνθήκες στη δουλειά και την κατάσταση στην υγεία.

Σκορπιός

Ο Μάιος εξελίσσεται έντονος και αρκετά προκλητικός από πλευράς της συμπεριφοράς των άλλων. Η επικείμενη έκλειψη θα δοκιμάσει τις προσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προβλήματα που έρχονται στο προσκήνιο δεν είναι αξεπέραστα, αρκεί να φανείτε ψύχραιμοι και έξυπνοι στην αντιμετώπισή τους. Η αποκάλυψη μιας αλήθειας δεν πρέπει να σας τρομάξει, η κρίση όμως σε μια προσωπική σας σχέση, θα σας προβληματίσει σε βάθος. Αποφύγετε να κάνετε περιττά έξοδα και αγωνιστείτε για να εισπράξετε αυτά που σας οφείλουν, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και το oroskopos.gr.

Τοξότης

Ο Μάιος εξελίσσεται περίπλοκος. Δεν είναι ούτε εύκολος, ούτε ήρεμος, αλλά κρύβει ενδιαφέροντα. Η πολυαστρία στους Ιχθύς τετραγωνίζει το ζώδιό σας και αυτό σας βάζει σε μια δοκιμασία, ή σε μια περιπέτεια. Η επικείμενη έκλειψη θα προβληματίσει λίγο τις συνθήκες στην εργασία, ενώ ο ανάδρομος Ερμής θα οξύνει τη νευρικότητα και θα αυξήσει καθυστερήσεις. Κινηθείτε μεθοδικά και προνοητικά. Αποφύγετε την επίδειξη δύναμης και τις κάθε λογής επάρσεις που σας καταλαμβάνουν ορισμένες φορές. Αποφασίστε τι θέλετε και τι δεν θέλετε και μάθετε να πληρώνετε τις συνέπειες των προτιμήσεών σας.

Αιγόκερως

Συγκριτικά με άλλους, περνάτε πιο εύκολα τις μέρες του φετινού Μαίου. Μπορεί να μη λύνονται τα οικονομικά, ή άλλα θέματα, αλλά δεν φτάνετε και σε αδιέξοδα. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις και πρόσκαιρες οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες όμως είναι βιώσιμες. Η υποστήριξη ενός δικού σας ανθρώπου θα παίξει σημαντικό ρόλο. Στο μεταξύ θα μπορέσετε να εφοδιαστείτε με πράγματα που χρειάζεστε, ή να πληροφορηθείτε για ένα σημαντικό θέμα. Κρατήστε χαμηλά τον πήχη, αποφύγετε πολυσύχναστους χώρους και μην εμπλέκεστε σε παρεξηγήσεις και σε σχόλια.

Υδροχόος

Αν είστε συνετοί και προνοητικοί στον άξονα εργασία – οικογένεια, θα μπορέσετε να προφυλαχτείτε από τις συνέπειες της επικείμενης έκλειψης και από κάποια αναπάντεχα περιστατικά. Ψυχολογικά και οικονομικά είστε εκτεθειμένοι και γενικότερα, αυτή η περίοδος, σας κουράζει και λίγο, ή πολύ, σας φοβίζει ορισμένες φορές. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας εκεί που πρέπει, κάντε τις δέουσες περικοπές και αφήστε το χρόνο να περάσει ήρεμα, μεταθέτοντας επιθυμίες και προσδοκίες στον επόμενο μήνα.

Ιχθύες

Ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σας, παρέα με τον Ποσειδώνα. Αυτό δημιουργεί ένα νέο κύμα έντασης και περιστατικών. Η επικείμενη έκλειψη θα καλλιεργήσει μικροατυχήματα, παρεξηγήσεις και αντιπαλότητες. Χωρίς να χάσετε το κέφι και τη διάθεσή σας, ούτε και να απογοητευτείτε τη στιγμή κάποιων δυσάρεστων περιστατικών, κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά προς κάθε κατεύθυνση. Γίνετε περισσότερο ευέλικτοι στη συμπεριφορά, αποφύγετε κακοτοπιές και δύστροπους ανθρώπους και τέλος, προσαρμοστείτε σε κάτι που είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει ή να ανατραπεί τώρα. Μη χάνετε τις μικρές, ευχάριστες ευκαιρίες στα ερωτικά, που δεν θα λείψουν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ