Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα μας καλεί να ασχοληθούμε με τις βασικές μας προτεραιότητες & να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας...

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στην Παρθένο όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η πρώτη της όψη είναι το τετράγωνο με τον Ερμή στους Διδύμους που βρίσκεται σε στάση, κάνοντας τις πρωινές ώρες λίγο πιο σύνθετες με δυσκολίες στη συνεννόηση, στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στις δοσοληψίες μας.

Από δω και κάτω όποτε η Σελήνη θα βρίσκεται στα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύες, οι μέρες θα είναι πιο απαιτητικές στην επικοινωνία λόγω ανάδρομου Ερμή. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα σας καλεί να στραφείτε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας και να επιλύσετε εκκρεμότητες, που αφορούν στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού, αλλά και στην υγεία σας. Αξιοποιήστε την πρακτικότητα της Σελήνης αυτής για να έχετε αποτελέσματα, αν για παράδειγμα αποφασίσετε να ξεκινήσετε πιο υγιεινή διατροφή ή κάποιο σπορ ή χόμπι, ώστε να μην τα εγκαταλείψετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου δίνει έμφαση στη διασκέδαση, στον έρωτα, στη δημιουργία, τα παιδιά. Είναι από τις θετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε για να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάποιες πιο ευχάριστες ώρες με το ταίρι ή τα παιδιά σας το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, μακριά από πολλές κοινωνικότητες. Μακάρι να μπορέσετε να βρείτε χρόνο να μείνετε περισσότερες ώρες σπίτι και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας ξεκουράζει και δεν σας καταπονεί πνευματικά ή ψυχικά. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ