Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: ''Σεξουαλική παρενόχληση δεν έχω δεχτεί - Στο GNTM ήμουν ρεαλιστική, δεν είχα extravagant αντιδράσεις'' (βίντεο)

Τι ήταν εκείνο που την έκανε να πει το «ναι» στην πρόταση του GNTM;

 

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μπήκε σε mood αποκαλύψεων και αναφέρθηκε στα κάστινγκ, τις αμήχανες στιγμές στο catwalk, το GNTM και την... ολική επαναφορά του.

Το πασίγνωστο μοντέλο μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!»  αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή δεν φανταζόταν ότι θα ακολουθούσε λαμπρή πορεία στο μόντελινγκ.

 

 

 

 

«Δεν ήμουν αυτό το κορίτσι. Είχε μία μαγεία όλο αυτό το πράγμα, όμως δεν φανταζόμουν να είμαι σε μία τέτοια κατάσταση. Αυτό ήρθε λίγο πιο μετά. Με βρήκα έξω από το σχολείο, μαθήτρια, μου έδωσαν μία κάρτα και μου είπαν «έλα από το γραφείο να ξεκινήσεις, πρέπει να γίνεις οπωσδήποτε μοντέλο». Δίστασα τότε».

Το μοντέλο μίλησε και για την γνωριμία της με τον Jean Paul Gautier κατά τη διάρκεια ενός κάστινγκ: «Δοκίμαζα ένα ρούχο και είχαμε μία ωραία συνομιλία. Του είπα ότι είμαι από την Ελλάδα και είπε ότι αγαπάει πολύ τη χώρα μας».

 

 

 

 

Ακόμη, αποκάλυψε μία από τις αμήχανες στιγμές της στην πασαρέλα: «Έσπασε το τακούνι, γύρισε το παπούτσι και δεν μπορούσε να ξαναμπεί το πόδι μου. Έπρεπε να το περπατήσω έτσι, το φόρεμα ήταν μακρύ και μπλεκόταν από μέσα».

Σεξουαλική παρενόχληση δεν έχει δεχτεί, ωστόσο δήλωσε πως κάποιοι φωτογράφοι θεωρούσαν λογικό να κάνει ένα μοντέλο πράγματα σε ένα κάστινγκ που δεν χρειαζόταν να τα κάνει.

 

 

Τι ήταν εκείνο που την έκανε να πει το «ναι» στην πρόταση του GNTM;

«Ίσως επειδή δεν το σκεφτόμουν τόσο ως reality μόδας, αλλά σκεφτόμουν ότι ήταν η εξέλιξη της δικής μου καριέρας και πορείας. Θεωρώ πως ήμουν αρκετά ρεαλιστική, γι’ αυτό και να μην είχα αυτές τις extravagant αντιδράσεις που άλλοι θα θέλανε να δούνε ή να είχαν στο παρελθόν».

 

 

 

 

Η σύγκριση με την Βίκυ Καγιά δεν την στρέσαρε. «Δεν καθόμουν να κοιτάζω τα σχόλια που υπήρχαν. Με την Βίκυ είχαμε μικρή επικοινωνία, μου είχε πει καλή επιτυχία. Δεν είμαστε φίλες, αλλά έχουμε μία καλή σχέση», είπε, ενώ για τον νέο κύκλο του GNTM δήλωσε: «Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η ολική επαναφορά. Πέρα από ότι θα είναι μόνο γυναίκες και θα είναι η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας δεν ξέρω κάτι άλλο».

«Δεν στενοχωρήθηκα που δεν θα είμαι στο GNTM, γιατί δεν ξέραμε εάν θα γίνει ο επόμενος κύκλος. Σίγουρα το κανάλι είναι αυτό που παίρνει την τελική απόφαση. Κι εγώ εάν είχα πολλά χρόνια στον χώρο ίσως θα μπορούσα να έχω μία άποψη παραπάνω», είπε.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποκάλυψε πως είναι ανοιχτή σε τηλεοπτικές προτάσεις και έχει κάνει κάποιες συζητήσεις, ενώ στα προσωπικά της είναι καλά και ερωτευμένη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ