Σοκάρει νέο έγκλημα: Μητέρα σκότωσε τα τρία ανήλικα παιδιά της - Την βοήθησε & ο έφηβος γιος της (φωτό - βίντεο)

Η αστυνομία συνέλαβε την γυναίκα και τον 16χρονο γιο της... 

Η αστυνομία στην Καλιφόρνια συνέλαβε μια μητέρα και τον έφηβο γιο της για τον θάνατο των  τριών άλλων παιδιών της γυναίκας .

Η Angela Dawn Flores, 38 ετών, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτη για φόνο. Ο έφηβος γιος της, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, συνελήφθη επίσης για συνέργρια στην υπόθεση.

CBS Los Angeles

Σύμφωνα με πληροφορέις, αξιωματικοί του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες κλήθηκαν στο σπίτι της Flores, αφού πολλοί γείτονες κάλεσαν το 911 και ανέφεραν ότι άκουσαν φωνές σύφωνα με το People.

Οι Los Angeles Times αναφέρουν ότι οι γείτονες άκουσαν μια δυνατή φασαρία το βράδυ του Σαββάτου.

 

 

Η Prisila Canales, η οποία ζει δύο σπίτια μακριά από την Flores, δήλωσε στην εφημερίδα ότι την άκουσε να φωνάζει: "Η οικογένειά μου με κακοποιεί" Οι γείτονες κάλεσαν το 100 νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν λίγο μετά τις 7:40 π. μ. , ανακάλυψαν τα πτώματα τριών παιδιών: ενός 12χρονου κοριτσιού και 8χρονων δίδυμων αγοριών.

Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται ότι είχαν σκοτωθεί αρκετές ώρες νωρίτερα.

CBS Los Angeles

 

Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει αιτία θανάτου για κανένα από τα θύματα.

Το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι η Flores συνελήφθη ως ύποπτη για τρεις κατηγορίες δολοφονίας. Δεν έχει ακόμη απολογηθεί. Παραμένει στη φυλακή με εγγύηση 6 εκατομμυρίων δολαρίων

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ