Βραβείο στην βασίλισσα Ράνια και τον βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας - Το κομψό outfit της royal (φωτό & βίντεο)

Η βράβευση έγινε στη Νέα Υόρκη

Ο βασιλιάς Αμπντάλα Β' της Ιορδανίας και η βασίλισσα Ράνια έλαβαν το βραβείο Path to Peace, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Στην επίσημη σελίδα της 51χρονης royal έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες από την βράβευση, ενώ η σχετική ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

«Με την Αυτού Μεγαλειότητα κατά την παραλαβή του Βραβείου Path to Peace χθες στη Νέα Υόρκη. Είναι τιμή να μοιράζομαι αυτό το βραβείο, που αναγνωρίζει την αδυσώπητη δέσμευσή του στη θρησκευτική ανεκτικότητα, τον διαθρησκειακό διάλογο και την ειρήνη».

Φωτογραφίες: Instagram

Για την περίσταση η πάντα κομψή Ράνια επέλεξε ένα μακριμάνικο, μάξι φόρεμα με πιέτες από το Σαουδαραβικό brand Daneh, το οποίο συνδύασε με clutch Bottega Veneta και Jimmy Choo γόβες.

Το ετήσιο βραβείο, το οποίο απονεμήθηκε από το Ίδρυμα Path to Peace που συνδέεται με την Αποστολή Μόνιμου Παρατηρητή της Αγίας Έδρας στον ΟΗΕ, αναγνωρίζει τα επιτεύγματα ατόμων «των οποίων η ζωή και το έργο έχουν επηρεάσει δραματικά την παγκόσμια κοινότητα προς το καλύτερο», ιδίως στην ανάπτυξη της ειρήνης στον εθνικό και διεθνή χώρο.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της Βασιλικής Χασεμιτικής Αυλής, το βραβείο έρχεται σε εκτίμηση του ρόλου του βασιλικού ζεύγους στην «προώθηση της διαθρησκειακής αρμονίας και διαλόγου», εκτός από την ενίσχυση των προοπτικών για ειρήνη και των ανθρωπιστικών προσπαθειών του βασιλείου για τη φιλοξενία προσφύγων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ