Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Made in Greece τα ρούχα της Zoya: Θηλυκότητα, κομψότητα, αυθορμητισμός & άψογη εφαρμογή - Η συλλογή για το φετινό Καλοκαίρι (φωτό)

Το Zoya είναι τo ελληνικό fashion brand που αντικατοπτρίζει το σύγχρονο στυλ με μια ευρωπαϊκή διάθεση και μια διεθνή νότα.

Η χαλαρότητα και το παιχνίδι  που κρύβουν οι νεότερες ηλικίες είναι βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας του Ζoya brand. 

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ιδέα μόδας, σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από τη νεότερη γενιά στο πλαίσιο του Ομίλου GHM.

Οι άνθρωποι, πίσω από την εταιρεία, ξεκίνησαν τη διαδρομή τους  στο χώρο της μόδας πριν από αρκετά χρόνια, αντλώντας την εμπειρία από κάθε στάδιο παραγωγής: κοπή, σχεδίαση, προσαρμογή, πωλήσεις...

Ταξίδευαν πολύ, συγκέντρωναν μοναδικές εμπειρίες μόδας, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που της προδίδουν οι διαφορετικές χώρες και με βάση όλα αυτά ... δημιούργησαν το δικό τους brand, αρχικά με το εμπορικό σήμα VENER, πριν από 25 χρόνια.

Τα ρούχα της Zoya έχουν την τέλεια εφαρμογή και αναδεικνύουν το γυναικείο σωματότυπο με τον καλύτερο τρόπο. Απευθύνονται στην σύγχρονη, γεμάτη απαιτήσεις και δυναμική γυναίκα του σήμερα, εκείνη που ξέρει τι θέλει από τη ζωή και τολμάει να το διεκδικήσει με κάθε τρόπο. 

Οι πιο πρόσφατες προσπάθειες του brand επικεντρώνονται στη διεθνή αναγνώρισή του κι έχουν στόχο να προσελκύσουν τις νέες, εκφραστικές γυναίκες του κόσμου με δημιουργίες που εκπέμπουν φρεσκάδα και αυθορμητισμό και παράλληλα συνδυάζουν τη θηλυκότητα και την κομψότητα, που είναι στοιχεία που βρίσκονται στο DNA του brand.

Παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στον χώρο της ελληνικής μόδας και τις τάσεις διεθνώς η Zoya παρουσιάζει τις δικές ξεχωριστές προτάσεις που εκφράζουν κάθε γυναίκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ