Ταξίδι στη Ρώμη για τον πρίγκιπα Παύλο, την Μαρί Σαντάλ και την κόρη τους Μαρία - Ολυμπία (φωτό)

Με ποιον ισχυρό άντρα της μόδας συναντήθηκαν;

Ταξίδι στην Ρώμη για την Μαρί Σαντάλ, τον πρίγκιπα Παύλο και την κόρη της Μαρία - Ολυμπία.

Η σχεδιάστρια παιδικών ρούχων έχει δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην πανέμορφη, ιταλική πρωτεύουσα.

Στις μια από τις εικόνες την βλέπουμε καθισμένη στο μπαλκόνι να απολαμβάνει ένα ποτήρι λευκό κρασί, ενώ φορά ένα πολύ κομψό κοστούμι. Δίπλα της διακρίνουμε μια μαύρη τσάντα Hermes.

Φωτογραφίες: Instagram

Σε μια δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε την σύζυγο του πρίγκιπα Παύλου να ποζάρει μαζί με τον ισχυρό άντρα της μόδας, Giancarlo Giammetti, σύντροφο και  συνιδρυτής του οίκου μόδας Valentino, μαζί με τον διάσημο Ιταλό μόδιστρο.

Άλλωστε η οικογένεια γνωρίζεται προσωπικά με τον Valentino Garavani και το ζεύγος έχει επικεφτεί, μεταξύ άλλων, τον αμύθητης αξίας πύργο που έχει ο σχεδιαστής μόδας, λίγο έξω από το Παρίσι.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @silk_dior

 

Η Μαρί Σαντάλ ανέβασε επίσης μια φωτογραφία με την Μαρία - Ολυμπία και τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Στο κλίκ μπαμπάς και κόρη είναι καθισμένοι σε έναν καναπέ, ενώ μαζί τους είναι και ο αγαπημένος σκύλος της πριγκίπισσας, η οποία φορά ένα όμορφο ανοιξιάτικο μπλε φόρεμα, με λευκά σχέδια, συνδυασμένο με μαύρα μποτάκια.

 

 

 

 

Τέλος η tycoon σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει μαζί με τον άντρα της, σε κάποια επίσημη εκδήλωση στην οποία και παραρεύθηκαν στη Ρώμη.

 

 

Φωτογραφίες από το ταξίδι έχει μοιραστεί στο Instagram και η 25χρονη πριγκίπισσα, η οποία απόλαυσε μαζί με τους γονείς της το ηλιοβασίλεμα και έγαφε σε γνωστό εστιατόριο της Ρώμης, παρέα με τον τερτάποδό της φίλο!

 

 

Υπενυμίζεται ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, έχουν ακόμα τέσσερα παιδια: Τον 21χρονο Αχιλλέα - Ανδρέα, τον 17χρονο Οδυσσεά - Κίμωνα, τον 23χρονο Κωνσταντίνο - Αλέξιο και τον μικρότερο της οικογένειας τον 13χρονο Αριστείδη - Παύλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ