1 χρόνος μετά τον θάνατο της Κάρολαιν: Το μνημόσυνο στην Αλόννησο - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι γονείς της (φωτό - βίντεο)

Οι γονείς της Καρολάιν παραμένουν στην Αλόννησο έχοντας στην αγκαλιά τους τη μικρή Λυδία....

Το Σάββατο τελέστηκε το μνημόσυνο της Καρολάιν, στην Αλόννησο, για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία της που έγινε, στις 11 Μαΐου 2021.

Η μητέρα της Καρολάιν ήθελε να γίνει το μνημόσυνο της δολοφονημένης κόρης τους, το Σάββατο και όχι χθες, Τετάρτη, ένα χρόνο ακριβώς μετά τη δολοφονία της από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, προκειμένου να αποφύγει τη δημοσιότητα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Star αποκάλυψε χθες Τετάρτη, φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Σε αυτές, φαίνεται η Καρολάιν σε ευτυχισμένες στιγμές να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό. Είναι φωτογραφίες από εξόδους, από ταξίδια και από το γάμο τους, τις οποίες τράβηξαν οι καλεσμένοι.

Nα σημειώσουμε πως χθες απολογήθηκε και ο Μπάμπη Αναγνωστόπουλος για την δολοφονία της άτυης κοπέλας και του σκυλιού της οικογένειας. 

 

 

Το μνημόσυνο τελέστηκε χωρίς την παρουσία της μητέρας τους Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο ιερέας που τέλεσε το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο μιλώντας στο Star, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το είχε μεγάλη ανάγκη η Σούζαν. Δεν είναι καλά ψυχολογικά αυτό το διάστημα λόγω της δίκης. Ήθελε να γίνει νωρίτερα η δέηση για να μην έχει πολύ κόσμο».

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Έτσι σκότωσα την Καρολάιν - Κατάλαβα ότι είναι νεκρή από τους σφυγμούς» 

Μετά από πέντε ώρες απολογίας χωρίς διάλειμμα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιέγραψε στο δικαστήριο την στιγμή που συνειδητοποίησε πως η Καρολάιν ήταν νεκρή από τα δικά του χέρια που έφραξαν την αναπνοή της με ένα μαξιλάρι.

«Κατάλαβα ότι είναι νεκρή από τους σφυγμούς και από ότι ήταν ανοιχτά τα μάτια της. Είχε αιμάτωμα» είπε ο κατηγορούμενος για τον θάνατο της συζύγου του.

Όπως είπε, μπροστά στο αποτέλεσμα των πράξεών του άρχισε να κλαίει. «Άρχισα να κλαίω. Να κινούμαι πάνω- κάτω στο δωμάτιο. Ακολούθησαν χαοτικές στιγμές. Τραβάω τα μαλλιά μου. Κλαίω, περπατάω πάνω στο δωμάτιο. Είμαι σε πλήρη σύγχυση και διάλυση».

Αναφερόμενος στην παραμονή του εγκλήματος, ο πιλότος είπε πως ήταν μια κανονική μέρα, ενώ θέλησε να ξεκινήσει την διήγηση του από την 8η Μαΐου που «ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι. Η Καρολάιν γιόρτασε για πρώτη φορά την γιορτή της μητέρας. Της πήρα λουλούδια».

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, το επίμαχο βράδυ υπήρξε ένα ακόμη ξέσπασμα της 20χρονης, με αφορμή ένα ασήμαντο περιστατικό με ένα ρούχο που είχε μείνει στην σκάλα του σπιτιού, το οποίο πηγαίνοντας ο ίδιος να τακτοποιήσει άφησε μόνη πάνω στον καναπέ την κόρη τους.

Πρόεδρος: Δεν φαίνεται να ήταν κανένα μεγάλο συμβάν...

Κατηγορούμενος: Μετά μου είπε «καλά, τάισέ την και κάνε ό,τι θέλεις, εγώ πάω για ύπνο. Και εγώ έμεινα με τη μικρούλα.

Πρόεδρος: Τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρά.

Κατηγορούμενος: Ήταν πρόδρομος ενός ξεσπάσματος. Ξέρω τι θα έρθει. Αυτή η μία ώρα με τα νεύρα...ξέρω ότι δεν πρέπει να ρίξω και εγώ λάδι στη φωτιά. Το συνηθισμένο που θα έκανα ήταν να περιμένω και μετά από σαράντα πέντε λεπτά θα μου έστελνε ένα μήνυμα...

Δυστυχώς εκείνο το βράδυ δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο με διάθεση να δοθεί τέλος στην ένταση.

«Πήγα να την πάρω αγκαλιά για να δείξω ότι τελείωσε. Πήγε να τιναχθεί και με τον αριστερό αγκώνα αντέδρασε, σαν να λέει “ μη με αγκαλιάζεις”. Κατάλαβα ότι δεν ήταν θετική. Πίστευα ότι θα της είχε περάσει...σε όλα τα περιστατικά βίας που είχαν συμβεί μετά από λίγο ηρεμούσε. 

Πρόεδρος: Τι ακολούθησε; Σας είπε κάτι;

Κατηγορούμενος: Γύρισε με κοίταξε, είπε «φύγε» και «μη μου φέρεις τη μικρή». Εγώ της είπα «αγάπη μου...».

Πρόεδρος: Το «αγάπη μου» δεν δηλώνει βρασμώ ψυχικής οργής, το αγάπη μου δεν δηλώνει κάτι τέτοιο...

Διαβάστε την συνέχεια: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Έτσι σκότωσα την Καρολάιν - Κατάλαβα ότι είναι νεκρή από τους σφυγμούς» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ