Topwoman η Λίλα Μος: Μετά το Met Gala ποζάρει με τις αντλίες ινσουλίνης & στη νέα καμπάνια Fendi-Versace (φωτό)

Η Λίλα Μος πάσχει από διαβήτη τύπου 1.

19χρονη κόρη της Κέιτ Μος,  Λίλα  πάσχει από διαβήτη τύπου 1. Αυτό όμως δεν την σταματά από το να κυνηγήσει τα όνειρά της και να διαπρέψει στον χώρο του μόντελιννγκ. 

Η ίδια έχει κάνει πασαρέλα, φορώντας την αντλία ινσουλίνης στο πόδι της, σε μια προσπάθεια να καταρρίψει το στίγμα που ακολουθεί τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε με το topmodel - μαμά της, στο Met Gala, όπου το συμβολικό γυμνό φόρεμα Burberry που επέλεξε, αποκάλυψε τις αντλίες ινσουλίνες στο κορμί της.

Η Lila Rose Moss αποκάλυψε ότι έχει διαβήτη τύπου 1 σε συνέντευξη στο The Kit, τον Αύγουστο του 2020, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Νομίζω ότι πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι έχω διαβήτη. Δεν είναι εμφανές απ' έξω, οπότε κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει απλώς κοιτάζοντάς σε. Έχω τύπου 1».

Τώρα πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Fendi σε συνεργασία με τον οίκο Versace, ποζάροντας περήφανα με την αντλία ινσουλίνης στο χέρι. 

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την βλέπουμε να ποζάρει με ένα υπέροχο μίνι φόρεμα  μια μικροσκοπική τσάντα στο χέρι και ορατή την αντλία ινσουλίνης. 

«Σε ευχαριστούμε που δείχνεις την αντλία σου, σημαίνει πολλά για την κοινότητα τύπου 1», σχολίασε κάποιος. «Τέλεια φωτογραφία! Λατρεύω την αντλία σου! Σε ευχαριστούμε για την κανονικοποίηση της τεχνολογίας Τύπου 1», σχολίασε άλλος.

Η αντλία ινσουλίνης είναι μια μικρή ηλεκτρονική συσκευή, στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου που μπορεί εύκολα να φορεθεί στη ζώνη, σε μια τσέπη ή ακόμα και να τη στερεώσετε σε ένα στηθόδεσμο κι έτσι να είναι κυριολεκτικά αόρατη στους άλλους, επιτρέπωντάς μια πολύ διακριτκή θεραπεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ