Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Eurovision 2022: Η τραγουδίστρια της Βόρειας Μακεδονίας πέταξε στο έδαφος της σημαία της χώρας της - Σκανδαλώδεις η συμπεριφορά της

Λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision για τον Β’ ημιτελικό της Eurovision, η χώρα ανακοίνωσε πως σκέφτεται ακόμη και να αποσυρθεί.

Σάλος έχει προκληθεί στη Βόρεια Μακεδονία καθώς η εκπρόσωπος τους για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, την ώρα της φωτογράφισης στο τιρκουάζ χαλί της τελετής έναρξης στο Τορίνο, πέταξε τη σημαία της χώρας της.

 

 

Η Δημόσια Τηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνει λόγο για σκάνδαλο και ζητά από την ονομαζόμενη Andrea να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την πράξη της.

 

 

«Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας καταδικάζει έντονα την κίνηση της εκπροσώπου μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2022, Andra, η οποία πέταξε στο έδαφος τη σημαία της χώρας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης στο Τορίνο. Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση πίσω από αυτή τη σκανδαλώδη συμπεριφορά της εκπροσώπου μας στην Eurovision, η οποία με αυτή τη χειρονομία έδειξε ασέβεια προς το εθνικό σύμβολο, κάτι που τιμωρείται από τον νόμο.

Η MRT αναμένει από την Andrea να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες για τέτοια συμπεριφορά. Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησής της από την Eurovision, αν και θα ληφθεί μέριμνα να μην προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στο MRT. Σε βάρος των υπευθύνων στην αντιπροσωπεία της Βόρειας Μακεδονίας θα ληφθούν όλα τα νομικά ενδεχόμενα για αυστηρότερες κυρώσεις γι’ αυτό το σκάνδαλο».

 

 

Σκέφτεται να αποσυρθεί μετά το σκάνδαλο με τη σημαία

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του κρατικού καναλιού της Βόρειας Μακεδονίας, MRT, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης της χώρας από τον διαγωνισμό της Eurovision το 2023, λόγω του σκανδάλου. 

«To MRT καταδικάζει την κίνηση της εκπροσώπου μας στη Eurovision 2022, Andrea Koevska, η οποία πέταξε τη σημαία της χώρας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της στην τελετή έναρξης. Η δημόσια υπηρεσία δεν φέρει ευθύνη για αυτή την σκανδαλώδη συμπεριφορά της εκπροσώπου μας, η οποία με την κίνησή της αυτή έδειξε ασέβεια στο εθνικό σύμβολο της χώρας, κάτι που τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο.

Το MRT αναμένει τη δημόσια απολογία της Andrea για αυτή την πράξη. Εξετάζεται ήδη το σενάριο να αποσύρουμε την τραγουδίστρια από την Eurovision για να μην υποστεί περαιτέρω ζημιά το κανάλι. Θα εξεταστούν επίσης όλες οι πιθανές νομικοί οδοί για την αυστηρότερη των ποινών για αυτό το σκάνδαλο στους υπεύθυνους της συμμετοχής μας στο διαγωνισμό», ανέφερε.

 

 

Στη συνέχεια η Andrea, εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας, απολογήθηκε για την πράξη της, τονίζοντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει τη σημαία της χώρας της και πως το μόνο που θέλει είναι να εκπροσωπήσει τη χώρα της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ