Bvlgari & Kessaris εγκαινίασαν το νέο τους μαγαζί στην Αθήνα - Οι λαμπερές εμφανίσεις των επωνύμων (φωτό)

Ποιοι διάσημοι έδωσαν το παρών;

Λαμπερές εμφανίσεις στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου το βράδυ της Πέμπτης Bvlgari και Kessaris εγκαινίασαν το νέο κατάστημα τους στην Αθήνα. 

Με οικοδέσποινα της βραδιάς την Δούκισσα Νομικού, ο made in Greece οίκος κοσμημάτων γιόρτασε την έναρξη της συνεργασία του με το διάσημο luxury brand.

Βασίλης Καίσαρης-Χαρά Καίσαρη

 

Διάσημα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας βρέθηκαν στο Ζάππειο για την εδκήλωση, με τις κυρίες να φορούν εντυπωσιακά outfits και φανταστικά κοσμήματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Ειδικότερα το παρών στην βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης με τη  Χριστίνα Μπόμπα, η Μαρίνα Βερνίκου, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Βάσια Κωσταρά, η Ράνα Ζέιν-Ριάντ και η Ζέιν-Ταμάρα Ζέιν, η Τάμτα, ο Ηλίας Ψινάκης, η Σούλα Λιάκου, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα.

Λίγα λόγια για τον οίκο Kessaris

Η ιστορία του οίκου Kessaris ξεκινά κάπου στα μέσα της ανήσυχης δεκαετίας του ’60, με έναν χαμογελαστό, εξωστρεφή και δραστήριο νέο, ο οποίος γεμάτος όνειρα, αρχίζει τη δική του πορεία στον επιχειρηματικό κόσμο.

Στο δρόμο του συναντά το κόσμημα και μοιραία γίνεται το μεγάλο του πάθος. Προσηλωμένος στην εξαιρετική ποιότητα και την υψηλή αισθητική, ονειρεύεται πέτρες με απαράμιλλη λάμψη δουλεμένες και δεμένες με τρόπο μοναδικό, ώστε να γίνουν πραγματικά κομψοτεχνήματα. Επιστρατεύει τους κορυφαίους χρυσοχόους της εποχής του κι εκείνοι, με μοναδικό όπλο τα χέρια και το ταλέντο τους, κάνουν το όνειρό του πραγματικότητα.

Photo: kessaris.gr

Μια ηλιόλουστη μέρα, κάνοντας τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας, ονειρεύεται ένα κατάστημα διαφορετικό από τα άλλα, με ψυχή και προσωπικότητα, στο καλύτερο σημείο της πόλης, από όπου θα μπορούσε επιτέλους να μοιραστεί το πάθος του με όλο τον κόσμο. Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου γωνία.

Κι όταν λέμε κόσμο, εννοούμε όλο τον κόσμο. Ταξιδεύει αδιάκοπα ακολουθώντας το πάθος του και γνωρίζει καινούριους φίλους. Τους μιλάει για την πατρίδα του, την ατελείωτη ομορφιά και τις δυνατότητές της και κάπως έτσι, φέρνει τον κόσμο στην Ελλάδα.

Έχοντας πια μεγαλώσει το μοναχοπαίδι του, το κόσμημα, αισθάνεται ότι είναι η σωστή ώρα να του χαρίσει ένα αδερφάκι. Και δημιουργεί ένα κατάστημα αποκλειστικά αφιερωμένο στο ρολόι, για να στολίσει ακόμα περισσότερο τους φίλους του.

Photo: kessaris.gr

Και επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, αναζητά κι άλλα μέρη, ιστορικά και γεμάτα ζωντάνια για να γνωρίσει και να μοιραστεί την αγάπη του με ακόμα περισσότερους φίλους. Μύκονος, Μεσσηνία, Μαρούσι, Hilton.

50 χρόνια μετά, η ιστορία συνεχίζεται. Το πάθος και η αγάπη του Κώστα Καίσαρη μεταλαμπαδεύονται στην επόμενη γενιά, που συνεχίζει να πραγματοποιεί το κοινό τους πλέον όνειρο, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού μπορούν να φτάσουν. Γιατί στα όνειρα, δεν υπάρχουν όρια.

Photo: kessaris.gr

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από το event στο κεντρικό SLIDEHSOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ