Αιμιλία Υψηλάντη: «Εγώ έκανα άλλου είδους ψυχοθεραπεία, αν είσαι μέλος του ΚΚΕ…» (βίντεο)

Πρεμιέρα για την παράσταση Κυρία Κλάιν

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Κυρία Κλάιν» στο θέατρο «Αργώ» την Παρασκευή και οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί για να μιλήσουν με τους πρωωταγωνιστές.

Καθώς το έργο έχει σχέση με θέματα ψυχικής υγείας, ο δημοσιογράφος ρώτησε την Αιμιία Υψηλάντη, εν έχει επισκεφτεί ποτέ κάποιον ειδικό με εκείνη να του απαντά χαρακτηριστικά:

«Όχι, εγώ έκανα άλλου είδους ψυχοθεραπεία. Άμα είσαι μέλος του ΚΚΕ δε χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία».

Να σημειωθεί ότι το 1978, η Υψηλάντη έγινε Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, ενώ το 1981 εξελέγη βουλευτής με το ΚΚΕ. Επίσης, υπήρξε για 11 χρόνια και συνδικαλίστρια και Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Από εκεί και πέρα δεν εξελέγη ξανά βουλευτής αλλά έως και σήμερα υποστηρίζει και παρακολουθεί τη δράση του ΚΚΕ. 

Λίγα λόγια για την παράσταση Κυρία Κλάιν

Η Αιμιλία Υψηλάντη, η Νατάσα Καλογρίδη και η Σάρα Εσκενάζη συναντώνται στη σκηνή του θεάτρου Αργώ, στο έργο «Η κυρία Κλάιν» του Νίκολας Ράιτ σε σκηνοθεσία της Χρύσας Καψούλη.

Τρεις γυναίκες και οι τρεις ψυχαναλύτριες, μια μάνα -η περίφημη Μέλανι Κλάιν- η κόρη της και η γραμματέας της περνούν μια νύχτα μαζί, στο Λονδίνο του 1934. O ξαφνικός θάνατος του γιου και αδελφού δημιουργεί άγριες συγκρούσεις, συνεχείς ανατροπές, ανταγωνισμό, ενοχές, πάθη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ