lauren Sanchez: Το κορίτσι του Jeff Bezos δείχνει τα κάλλη της & στον γυμναστή! Με προκλητικό top «σηκώνει» βάρη (βίντεο)

«Θα πονάω αύριο»

Η σέξι φιλενάδα του Jeff Bezoslauren Sanchez φόρεσε τα κολλητά, αθλητικά της ρούχα και έδειξε τα κάλλη της στον γυμναστή!

Εκτός από τα επαγγελματικά βάρη, η 52χρονη δημοσιογράφος, ιδρυτής της Black Ops Aviation & Αντιπρόεδρος του Bezos Earth Fund, σηκώνει και αυτά του μυναστηρίου, για να καταφέρει να διατηρήσει το καλλίγραμμο κορμί της.

«Σκέφτηκα ότι η απώλεια της προπόνησής μου λόγω των κλήσεων zoom ήταν μια καλή δικαιολογία. Τότε ο @jeffbezos αποφασίζει ότι έχουμε χρόνο για προπόνηση. (Ναι, ένιωσα επίθεση??) @wesokerson Θα πονάω αύριο» διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Στο βίντεο την βλέπουμε να φορά ένα κολάν και ένα αποκαλυπτικό, στενό τοπ, ενώ κάνει μια σειρά από ασκήσεις με την βοήθεια του fitness instructor.

Η Sanchez και ο Jeff Bezos δημοσιοποίησαν τη σχέση του τον Ιανουάριο του 2019 μετά τον χωρισμό του τελευταίου με τη σύζυγό του MacKenzie.

Να σημειωθεί ότι η αξία του κροίσου υπολογίζεται στα 168.5 δισεκατομμύρια δολάρια! Τον «τρώει» βέβαια ο Elon Musk της Tesla με 244.2 δισεκατομμύρια!

Η συγκίνηση του Jeff Bezos για τον πατριό του

Ο 58χρονος δισεκατομμυριούχος δάκρυσε καθώς μιλούσε για το πώς ο πατέρας του αναγκάστηκε να μεταναστεύσει από την Κούβα στις ΗΠΑ,  λόγω της κατάληψης της εξουσίας από τον Φιντέλ Κάστρο.

«Νομίζω ότι σε κάθε μετανάστη θα βρεις μια βαθιά αισιοδοξία και μια βαθιά ανθεκτικότητα» είπε μεταξύ άλλων περιγράφοντας «αυτές τις δύσκολες εμπειρίες»,  στα βραβεία Statue of Liberty-Ellis Island, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Ο Miguel, ο οποίος υιοθέτησε τον Bezos όταν παντρεύτηκε την μητέρα του Jackie, κέρδισε το βραβείο για την «ενσωμάτωση της καρδιάς της ιστορίας των μεταναστών», σύμφωνα με την Daily Mail. 

Μετακόμισε στις ΗΠΑ αφού ο Κάστρο κατέλαβε την εξουσία στην Κούβα και εθνικοποίησε την επιτυχημένη επιχείρηση (ξυλουργείο) του πατέρα του. Πήγε στο κολέγιο πριν δουλέψει για την Exxon και εξοικονόμησε αρκετά μετρητά, κατορθώνοντας να προσφέρει 245.573 $ στην Amazon όταν την έφτιαχνε ο θετός του γιος, jeff Bezos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

«Αυτή είναι σίγουρα η ιστορία του μπαμπά μου. Καταγόταν από το Σαντιάγο της Κούβας. Ήταν 16 ετών. Δεν μιλούσε αγγλικά. Είχε αυτές τις δύσκολες εμπειρίες. Νομίζω ότι σε κάθε μετανάστη θα βρεις μια βαθιά αισιοδοξία και μια υψηλή ανθεκτικότητα» είπε ο δισεκατομμυριούχος.

Ακόμα πρόσθεσε ότι αυτός και τα αδέλφια του «δεν θα μπορούσαν να είχαν καλύτερο πρότυπο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ