Για πρώτη φορά μετά τον Λευκό Οίκο! Η Μελάνια Τραμπ με την notorious ψιλή φωνή της on camera σε συνέντευξη στο Fox News (βίντεο)

Άφησε και μερικά «καρφιά»!

H Μελάνια Τραμπ, για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση εκείνης και το συζύγου της από τον Λευκό Οίκο, μιλά on camera, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ειδικότερα η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ συζήτησε με τον συμπαρουσιαστή του «Fox & Friends Weekend» Pete Hegseth για τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, την κρίση των οπιοειδών και την πρωτοβουλία της να βοηθήσει στην ανάδοχη παιδιών μέσω του «Fostering the Future».

Παράλληλα άφησε και τα «καρφιά» της για την επιλογή της αρχισυντάκτριας της αμερικανικής Vogue, Άννα Γουίντουρ να βάλει Πρώτες Κυρίες και γυναίκες από την πολιτική σκηνή στα εξώφυλλα του διάσημου περιοδικού.

«Είναι προκατειλημμένοι, έχουν προτιμήσεις και αυτό είναι τόσο προφανές (...) Πιστεύω ότι οι Αμερικανοί πολίτες και όλοι οι άλλοι το βλέπουν.

Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνω - και έκανα στον Λευκό Οίκο  - από το να είμαι στο εξώφυλλο της Vogue» απάντησε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, ερωτώμενη γιατί πιστεύει ότι άλλες Πρώτες Κυρίες, όπως η Τζιλ Μπάιντεν, η Χίλαρι Κλίντον και η Μισέλ Ομπάμα, εμφανίστηκαν σε cover της Vogue, ενώ εκείνη όχι.

Να σημεωθεί ότι η Μελάνια είχε φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του περιοδικού το 2005 ποζάροντας τότε με το νυφικό της. Ωστόσο η φωτογράφηση δεν είχε γίνει - όπως με τις άλλες κυρίες - όσο ήταν στον Λευκό Οίκο, αλλά μετά τον γάμο της με τον Τραμπ.

«Μου αρέσει η Ουάσιγκτον. Ξέρω ότι λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη πόλη. Το να είμαι Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήταν η μεγαλύτερη τιμή και νομίζω ότι πετύχαμε πολλά στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης Τραμπ» είπε ακόμα η 52χρονη με την notorious ψιλή φωνή.

Αναφορικά με την κρίση του βρεφικού γάλακτος απάντησε μεταξύ άλλων ότι: «είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις ότι παλεύουν και ότι το φαγητό δεν είναι διαθέσιμο για τα παιδιά του 21ου αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», ενώ ερωτηθείσα για το ρι προκάλεσε τις ελλείψεις έριξε «βέλη» στην κυβέρνηση Μπαίντεν απαντώντας «η Ηγεσία».

Πάντως η ίδια δεν αποκλείει να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, αφού  απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε «ποτέ μην λες ποτέ».

Τέλος αναφερόμενη στο φιλανθρωπικό της έργο σημείωσε ότι: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω τους ανθρώπους και αυτή είναι η αποστολή μου. Και εκείνους τους ανθρώπους που με επικρίνουν, θα τους παροτρύνω να βοηθήσουν τη δική τους κοινότητα ή ίσως να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία μου, Foster the Future».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ