Οι ερωτικές προβλέψεις (16-22/5) για τα 12 ζώδια: Η φαντασία μπερδεύεται με την πραγματικότητα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά

Αυτή την εβδομάδα όλα θα είναι πιο έντονα και οι επιφανειακές καταστάσεις δεν έχουν πλέον καμία θέση στη ζωή μας. Στις 16/05/2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

Αυτός ο άξονας συμβολίζει μια σύγκρουση ανάμεσα σε αυτό που είναι δικό μου (Ταύρος) και αυτό που είναι δικό σου (Σκορπιός). Ο Ταύρος συμβολίζει τη σταθερότητα και την ασφάλεια, ενώ ο Σκορπιός συμβολίζει τη μεταμόρφωση και έρχεται για να καταστρέψει ολοσχερώς οτιδήποτε δε λειτουργεί πια.

Κάθε Πανσέληνος φέρνει στο φως αποκαλύψεις και το συγκεκριμένο «ματωμένο φεγγάρι» θα φέρει στην επιφάνεια πλευρές του εαυτού μας που κρατούσαμε κρυφές και έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις οι οποίες θα κλονίσουν τις σχέσεις μας και θα τις αλλάξουν ριζικά.

Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ιδιαίτερα εάν ανήκετε σε ζώδιο του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου), για να μην οδηγηθείτε σε ακρότητες που μπορεί στην πορεία να μετανιώσετε.

Στις 18/05/2022 η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι μια όψη η οποία από τη μία δημιουργεί ένα ρομαντικό και ονειρικό κλίμα, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει ψευδαισθήσεις, απάτη και σύγχυση. Η φαντασία μπερδεύεται με την πραγματικότητα και θα είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Αντιθέτως, θα είναι πολύ εύκολο να χάσουμε τον προσανατολισμό μας και να παρασυρθούμε από ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις.

Θα πρέπει λοιπόν να θυμάστε ότι εάν αυτές τις ημέρες κάτι μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε ίσως θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε για λίγο και να εξετάσετε πιο προσεκτικά τα κίνητρα των άλλων. Στις 21/05/2022 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο επικοινωνιακό και ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση η οποία θα μας ανανεώσει και θα μας βοηθήσει να κάνουμε ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες.

Τώρα και για το επόμενο διάστημα θα έχουμε περισσότερη ανάγκη την πνευματική σύνδεση με τους άλλους και λιγότερο τη σωματική. Μη διστάσετε λοιπόν να κοινωνικοποιηθείτε, να πειραματιστείτε και να γίνετε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αργότερα την ίδια ημέρα ο ανάδρομος Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο στους Διδύμους, μία όψη που θα επαναφέρει θέματα προς επίλυση και θα μας δώσει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσουμε κάποιες καταστάσεις ή να αναθεωρήσουμε αποφάσεις που είχαμε πάρει αρχές Απριλίου.

Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή δεν ευνοούνται ακόμα νέα ξεκινήματα στις σχέσεις ή οριστικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της ερωτικής σας ζωής.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει δυναμικά με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 16/5. Αυτό το φεγγάρι θα σας δημιουργήσει μεγάλη ψυχική αναστάτωση και δεν αποκλείεται να σας φέρει αντιμέτωπους με τη σκοτεινή πλευρά τόσο των άλλων, όσο και του ίδιου σας του εαυτού. Μπορεί να νιώσετε ότι τα συναισθήματα σάς κυριεύουν και θα δυσκολευτείτε να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα αντικειμενικό πρίσμα και να πάρετε ψύχραιμες αποφάσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να υποκύψετε στις διαθέσεις ενός προσώπου που ενδιαφέρεται για εσάς ή να επιστρέψετε σε μια παρελθοντική κατάσταση που δεν είχε τελειώσει οριστικά μέσα σας.

Στις 18/5 η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από εσάς να ζήσετε άκρως ρομαντικές στιγμές και δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσετε ότι μπορείτε μαζί του να ζήσετε ένα παραμύθι. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε αναξιόπιστους ανθρώπους ή σε μεγάλες υποσχέσεις που δεν έχουν λογική βάση, αφού θα είστε επιρρεπείς στην εξαπάτηση και το ψέμα.

Στις 21/5 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων κάνει το κλίμα πιο ανάλαφρο και σας ωθεί να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς. Εάν είστε σε σχέση, ο επόμενος μήνας προσφέρεται για να πάτε εκδρομές με το ταίρι σας, να κάνετε εποικοδομητικούς διαλόγους και γενικώς να ανανεωθείτε, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα με τα οποία υπάρχει εγκεφαλική χημεία. Εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους, μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο μια συζήτηση που είχατε αφήσει στη μέση ή ένα πρόσωπο από το παρελθόν το οποίο ζητά ή έχει να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι κομβική για εσάς, αφού η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει τα πάνω-κάτω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε ήδη μέσα σε ένα γάμο ή σε μια σταθερή σχέση, είναι η στιγμή που καλείστε να ζυγίσετε τα δεδομένα και να αναλογιστείτε εάν αξίζει να παραμείνετε μέσα σε αυτή τη σχέση ή αν θα πρέπει να την αφήσετε οριστικά πίσω σας. Το κλίμα αυτών των ημερών θα είναι αρκετά φορτισμένο, επομένως είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας και να βγουν στην επιφάνεια κάποιες συμπεριφορές οι οποίες σας δυσαρεστούν ή για κάποιο λόγο δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Εάν είστε εδώ και καιρό απογοητευμένοι από τη σχέση σας, τώρα μπορεί να συμβεί κάτι το οποίο θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Εάν λοιπόν βλέπετε το τέλος να πλησιάζει, δεν έχει νόημα να επιμένετε σε μια κατάσταση μόνο και μόνο από συνήθεια ή ανασφάλεια. Εάν, από την άλλη πλευρά, η σχέση σας έχει γερές βάσεις, τότε αυτή η δοκιμασία μπορεί να την κάνει ακόμα πιο ισχυρή και να σας φέρει πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί γύρω από αυτές τις ημέρες να κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας προξενήσει έντονα συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κάνετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να προσπαθήσετε να φερθείτε με ωριμότητα ακόμα κι αν εμφανίζονται εμπόδια μέσα στις σχέσεις σας, αφού οι ακραίες συμπεριφορές και οι παρορμητικές κινήσεις μόνο χειρότερα μπορούν να κάνουν τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

O Ερμής εξακολουθεί να κινείται σε ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο και οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σας, ασυνεννοησίες ή παρανοήσεις με το ταίρι σας είναι μερικές από τις παρενέργειες του ανάδρομου Ερμή, επομένως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας και να διπλοτσεκάρετε όλα όσα κανονίζετε. Να θυμάστε επίσης ότι εάν ξεκινήσετε τώρα κάτι νέο ή πάρετε μια απόφαση που αφορά τα συναισθηματικά σας, είναι πολύ πιθανό στην πορεία κάτι να αλλάξει και τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως τα είχατε στο μυαλό σας.

Στις 21/5 ο Ήλιος εγκαταλείπει τον Ταύρο και κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σας. Από τώρα και για τον επόμενο μήνα λοιπόν θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, να δράσετε και να αναλάβετε πρωτοβουλίες που προηγουμένως μπορεί να διστάζατε.

Είναι η στιγμή που θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό και να εκφράσετε πιο άμεσα τα θέλω και τις επιθυμίες στον σύντροφο σας ή σε ένα άτομο που θα σας προσεγγίσει. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο είχατε αφήσει ανοιχτές κάποιες εκκρεμότητες. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι στα δεδομένα που σας παρουσιάζουν και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις όσο γίνεται με λογική και αντικειμενική ματιά.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ