«Ασυγκράτητη» η Megan Fox: Έκοψε τρύπα στο αστραφτερό jumpsuit της για να… κάνει σεξ! - Η αντίδραση του στυλίστα της (φωτό)

Η ανάρτηση της 36χρονης

Η Megan Fox πήρε την κατάσταση στα χέρια της για να καταφέρει να... απολαύσει μερικές ερωτικές στιγμές με τον αρραβωνιαστικό της Machine Gun Kelly!

Το πρώι της Δευτέρας η 36χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Σε μια από αυτές δείχνει και τον διάλογο που είχε με τον στυλίστα της, αναφορικά με την... μετατροπή που έκανε στο αστραφτερό jumpsuit που φόρεσε στα μουσικά βραβεία Billboard 2022.

«Ήταν αυτό το μπλε ρούχο ακριβό γιατί απλά κόψαμε μια τρύπα στον καβάλο για να κάνουμε σεξ;» ρώτησε η σταρ με τον στυλίστα να της απαντά: «Σε μισώ (...) Θα το φτιάξω».

Photo: Instagram

Η Fox και ο 32χρονος Kelly γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Midnight in the Switchgrass και τον περασμένο Ιανουάριο, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Να σημειωθεί ότι  η Megan έχει τρία παιδιά, τον 8χρονο Bodhi, τον 5χρονο Journey και τον 9χρονο Noah, από τον πρώην σύζυγό της Brian Austin Green.

Τη Κυριακή ο Machine Gun Kelly ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων ή και αφιέρωσε το τραγούδι του, "Twin Flame", στην Fox. «Έγραψα αυτό το τραγούδι για τη γυναίκα μου», είπε, σύμφωνα με το People, πυροδοτώντας εικασίες ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε.

«Και αυτό είναι για το αγέννητο παιδί μας» πρόσθεσε ακόμα ο 32χρονος καλλιτέχνης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Μιλώντας στο Entertainment Tonight - στο κόκκινο χαλί των BBMA - ο σταρ αποκάλυψε ότι είχε παίξει το συγκινητικό κομμάτι για την Fox όταν το έγραψε για πρώτη φορά.

«Είναι σαν να ήταν όλα γραφτό να γίνουν», είπε για την Fox - η οποία έχει χαρακτηρίσει τον αγαπημένο της ως την «δίδυμη φλόγα» της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ