Γιάννης & Δήμητρα Κούστα: Ερωτευμένο το ζευγάρι, εντυπωσίασε με τελευταία του εμφάνιση - Ετοιμάζονται για την βάπτιση της 2ης κόρης

Ένα exclusive event που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου, ένα από τα πιο όμορφα αρχιτεκτονικά κοσμήματα της Αθήνας...

 Η Bulgari έχει έναν ιδιαίτερο και στενό δεσμό με την Ελλάδα, καθώς ο Sotirio Bulgari, ιδρυτής του οίκου, ήταν ένας ταλαντούχος αργυροχόος ελληνικής καταγωγής. Αυτός ο δεσμός τιμήθηκε πρόσφατα με τα εγκαίνια της Bulgari boutique στην Αθήνα, σε συνεργασία με τον οίκο Kessaris, επί 30 χρόνια συνεργάτη του brand.

Την επιτυχημένη αυτή πορεία και συνεργασία μεταξύ των δύο εμβληματικών οίκων, συνεχίζουν επάξια ο Βασίλης και η Αναστασία Καίσαρη, η νέα γενιά της οικογένειας Καίσαρη, με το ίδιο αμείωτο πάθος για δημιουργία. Η boutique, η οποία βρίσκεται στη φημισμένη οδό Βουκουρεστίου που φιλοξενεί εδώ και δεκαετίες κορυφαίους οίκους μόδας, είναι ένα δημιουργικό κράμα του ρωμαϊκού κλασικισμού και των αναφορών στις μεσογειακές ρίζες του οίκου.

Ένα αληθινό ταξίδι ανακάλυψης, ένας φανταστικός περίπατος στη μαγευτική λαμπρότητα της Ρώμης, που γίνεται αντιληπτός μέσα από το interior design, τα εκλεκτά υλικά και την εξαιρετική χειροτεχνία των κοσμημάτων που παρουσιάζονται στη boutique.

Η Bulgari έχει καθιερώσει τη φήμη της ιταλικής υπεροχής με την εξαιρετική δεξιοτεχνία που διαθέτει στις μοναδικές δημιουργίες των κοσμημάτων της. Στο πέρας των δεκαετιών, ο οίκος έχει εδραιώσει ένα ξεχωριστό στυλ κοσμημάτων με πολύτιμους λίθους σε ζωηρούς χρωματικούς συνδυασμούς διαθέτοντας απεριόριστη λεπτομέρεια στην κατασκευή τους. Το brand επαναπροσδιόρισε τους κανόνες της κοσμηματοποιΐας λανσάροντας νέες τάσεις που ξεχώρισαν ως icons του σύγχρονου design.

Όλες οι δημιουργίες της Bulgari είναι μοναδικά έργα τέχνης. Για να γιορτάσουν το μεγαλείο αυτής της μοναδικής boutique, η Bulgari και ο οίκος Kessaris φιλοξένησαν μια αξέχαστη εκδήλωση σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους της πόλης που κόβουν την ανάσα, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, με σκοπό να τονίσουν την επιστροφή της εταιρίας στην Ελλάδα.

Η εκπληκτική εξωτερική πρόσοψη του Ζαππείου Μεγάρου φωτίστηκε από ζεστές δέσμες φωτός σε σαφράν απόχρωση, ένα πολύ χαρακτηριστικό χρώμα του brand.

Στη βραδιά παρέστη και η Lucia Silvestri, Jewellery Creative Director του οίκου Bulgari.

Μέσα στο υπέροχο αίθριο του Περιστύλιου –διακοσμημένο εξαιρετικά για αυτή τη μοναδική περίσταση– οι καλεσμένοι απόλαυσαν το cocktail gala party και μια εντυπωσιακή performance από τη διάσημη Ιταλίδα τραγουδίστρια Noemi.

Τα βλέμματα όλων μαγνήτισαν τα δύο εντυπωσιακά Instagram Rooms, τα οποία είχαν στηθεί αριστερά και δεξιά στο αίθριο του Περιστύλιου, δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους να βγάλουν μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο.

Τα Instagram Rooms, με τον κλασικό σχεδιασμό τους και τη φουτουριστική τεχνολογική τους ματιά, συνδύαζαν με τον καλύτερο τρόπο τους δύο κόσμους του οίκου Bulgari: τη μακρά ιστορία του και το λαμπρό μέλλον.

Στη συνέχεια, στα decks πήρε θέση ο δημοφιλής Έλληνας DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός Αλέξανδρος Χριστόπουλος, ο οποίος ζέστανε την ατμόσφαιρα της βραδιάς με τις μουσικές του επιλογές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο μεγάλο event, βρέθηκε και  ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με την σύζυγό του, Δήμητρα Μέρμηγκα.

Η Δήμητρα Μέρμηγκα τράβηξε τα βλέμματα με την λαμπερή, αλλά και σέξι εμφάνισή της. Η 30χρονη έβαλε μία μάξι, μαύρη τουαλέτα, με σκίσιμο, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε έναν στιλάτο νεανικό κότσο.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 σε μια υπέροχη τελετή στο ιταλικό θέρετρο Σορέντο, ενώ η νύφη επέλεξε νυφικό από τον πασίγνωστο σχεδιαστή Elie Saab. 

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδάκια, ενώ σε έναν μήνα θα βαπτίσουν και το μικρότερο μέλος της οικογένειας, την κορούλα τους. Το Σεπτέμβρη του 2018 γεννήθηκε το πρώτ τους κοριτσάκι , που ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού. Η μικρή τους πριγκίπισσα πήρε το όνομα Κατερίνα, και βαφτίστηκε το καλοκαίρι του 2019 στην Κέρκυρα. 

Προσεχώς βάφτιση με τριήμερο εορτασμό στη Βενετία

Τα προσκλητήρια για τη βάφτιση στην Βενετία έχουν ήδη σταλεί. Save the date. 24, 25 και 26 Ιουνίου του 2022. Περισσότεροι από 150 καλεσμένοι θα βρεθούν στην Ιταλία, από διαφορετικά σημεία του χάρτη, με πριβέ τζετ, ιδιωτικά σκάφη, πρώτη θέση, σε μια ξεχωριστή στιγμή για το αγαπημένο ζευγάρι.

Έχουμε την εικόνα… Βενετία, γόνδολες, ρομαντικοί περίπατοι, κινηματογραφικές συναντήσεις, τύφλα να έχει η Angelina Jolie και ο Johnny Depp, στην ταινία «The Tourist» που είχε γυριστεί με φόντο την Βενετία αναφέρει το mononews

Ποιος υπερτουρισμός; Όχι πια. Ραντεβού στην Chiesa di San Giorgio dei Greci. Και στο Μεγάλο Κανάλι. Στα υπέροχα κτίσματα γοτθικής-ενετικής αρχιτεκτονικής. Στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Σε αληθινά παλάτσο. Στο γεφυράκι του Ριάλτο. Στα ερημωμένα στενά της Βενετίας. Κι ύστερα σε μία ατμόσφαιρα μυσταγωγίας.

Στο Dorsoduro. Στην ειδυλλιακή πόλη. Στο παλάτσο Ducale. Στο Cipriani. Στο εργαστήριο Ca’ Macana για μάσκες από την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά.» Και φυσικά στη Γέφυρα των Στεναγμών… Λίγο πριν, λίγο μετά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ