Γιάννης Πουλόπουλος - τέλος η τηλεόραση: «Πάω στον άνθρωπό μου, να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα, είμαστε 12 χρόνια μαζί» (βίντεο)

Όσα είπε για το τέλος της τηλεοπτικής του καριέρας

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος και μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος της τηλεοπτικής του καριέρας.

«Τώρα που ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, είναι σημαντικό να βλέπω συναδέλφους να εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε ο δημοσιογράφος μιλώντας για την απόφασή του να αφήσει την τηλεόραση και να στρέψει την προσοχή του στην επιχειρηματική του δραστηριότητα στη Μύκονο.

 

 

Ακόμα πρόσθεσε ότι: «Θα τελειώσω σιγά σιγά και ξέρω ότι έχω αφήσει μία σφραγιδούλα. Το έχω πει ουσιαστικά από τον Νοέμβριο ότι κλείνω τον κύκλο μου και κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μην έχω καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Καμία σχέση, είμαι πολύ χαρούμενος που θα κλείσω την καριέρα μου με την Κατερίνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Έχω κάνει ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα, ένα ξενοδοχείο Μύκονο, οπότε εσύ δεν με καταλαβαίνεις (...)  Πάω στον άνθρωπό μου, που είμαστε 12 χρόνια μαζί να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα».

Ο Πουλόπουλος σχολίασε ακόμα την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision, ενώ μίλησε και για το Survivor.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ