Γάμος ολίγον από κιτς: Με κολλητό μίνι νυφικό & μαύρη άσχετη γόβα η Kourtney Kardashian στο πλευρό του Travis (φωτό & βίντεο)

Είναι και επίσημα ανδρόγυνο

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker είναι πλέον και επίσημα ανδρόγυνο αφού πραγματοποίησαν τον πολιτικό τους γάμο σε μια μικρή τελετή, που έγινε στο δικαστήριο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

Αυτός βέβαια δεν ήταν - και δεν θα είναι - ο πρώτος γάμος του ζευγαριού, αφού μετά την 64η ετήσια απονομή των βραβείων Grammy, το ζευγάρι παντρεύτηκε και στο Λας Βέγκας, ενώ φαίνεται να ετοιμάζουν και μια μεγαλύτερη τελετή, η οποία αναμένεται να γίνει στην Ιταλία.

Φωτογραφίες: Instagram

Να σημειωθεί ότι ο γάμος στο Λας Βέγκας ήταν ας το πούμε μια «προπόνηση» αφού δεν εκδόθηκαν σχετικές άδειες. 

«Έπρεπε να παντρευτούν νόμιμα πρώτα πριν από τον μεγάλο γάμο τους στην Ιταλία, ο οποίος θα γίνει πολύ σύντομα», είπε μια πηγή στο People, για τον λόγο που έγινε η τελετή στο δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα. «Όλες οι λεπτομέρειες είναι καθορισμένες και όλη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων όλων των παιδιών, είναι πολύ ενθουσιασμένη».

«Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» έγραψε σε ανάρτησή της η Kourtney δημοσιεύοντας παράλληλα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα από τον γάμο με τον μουσικό. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι το νυφικό της και γενικά το styling δεν εντυπωσίασε... άλλωστε η οικογένεια των reality stars μας έχει «χαρίσει» αρκετές κιτς εμφανίσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨Leyla✨ (@lleeyla)

Ειδικότερα η Kardashian επέλεξε ένα κολλητό, μίνι φόρεμα με λεπτές τιράντες, το οποίο συνδύασε με ένα κολιέ με μια μεγάλη καρδιά, μαύρες γόβες (λίγο άσχετες) και ένα πέλπο που παράλληλα λειτουργούσε ώς μανίκια για το σύνολό της.

Παραδόξως ο γαμπρός - και πρώτος της σύζυγος - ήταν πιο κομψός με ένα μαύρο κοστούμι. 

Η Kourtney έχει αποκτήσει τρία παιδιά (τον 12χρονο Mason, την 7χρονη Reign και την 9χρονη Penelope) από την σχέση της με τον Scott Disick.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ