Ο Στέφανος Κορκολής χάρισε μια μοναδική βραδιά στο κοινό του - Φωτό & βίντεο από την συναυλία του στο Παλλάς

Μαζί του ο Πάνος Μουζουράκης και η Σοφία Μανουσάκη

Ο Στέφανος Κορκολής χάρισε τη Δευτέρα (16/5) μια υπέροχη βραδιά στο κοινό του. Μαζί του στη σκηνή δύο επίσης αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης, πέρα από την αναδρομή στο έργο του και τις δικές του επιτυχίες, ερμήνευσε ο ίδιος τραγούδια που έχει γράψει για άλλους σπουδαίους τραγουδιστές, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαρινέλλα, ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και άλλοι.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς ήταν και η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία και τίμησε με την παρουσία της τον καταξιωμένο καλλιτέχνη.

Επί σκηνής βρέθηκε και ένας από πιο σημαντικούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς,ο Πάνος Μουζουράκης. Παρότι η φιλία τους μετράει πολλά χρόνια, η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν δισκογραφικά ήταν το 2011, όταν ο Στέφανος «έδωσε» τη σκυτάλη στον Πάνο με το τραγούδι «Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου», με την αφορμή μιας πολύ γνωστής τηλεοπτικής διαφήμισης εκείνη τη χρονιά. Μία διαχρονική επιτυχία, συνδεδεμένη με τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής μας, που μετρά εκατομμύρια views.

Μαζί τους και η ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη, βασική ερμηνεύτρια του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια, η οποία μεταξύ άλλων μετράει ήδη στο ενεργητικό της δύο διπλούς χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος δημόσια την αποκάλεσε «αποκάλυψη μεγατόνων».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ