Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Mέχρι το μεσημέρι μπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, αλλά τις περισσότερες ώρες θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο. Από τις 6:59 το πρωί μέχρι τις 15:02 το μεσημέρι που εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Έτσι, μέχρι το μεσημέρι μπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο και η αλήθεια είναι πως δεν προσφέρεται η μέρα για σοβαρές αποφάσεις και εκκινήσεις. Για να γίνει ακόμη πιο «θολό» το σκηνικό της μέρας, ο Άρης σήμερα συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας μεγαλύτερη σύγχυση μέσα στη μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια πράγματα που χρήζουν βελτίωσης στη ζωή σας έχετε την ευκαιρία τώρα να τα διορθώσετε, να τα ανανεώσετε, ενώ άλλα που φαίνεται ότι πλέον σας είναι άχρηστα, ή ακόμη περισσότερο σας εμποδίζουν να σημειώσετε πρόοδο, είναι καιρός να τα αφήσετε πίσω σας. Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και είναι πιθανόν κάποιος φίλος ή συνεργάτης να σας προτείνει κάτι να διαβάσετε ή να δείτε που θα σας διασκεδάσει, αλλά και θα ανανεώσει τα ενδιαφέροντα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανώς να νιώθετε κάπως κολλημένοι σε θέματα σχέσεων ή σε θέματα επαγγελματικών τον τελευταίο καιρό, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα θα αρχίζουν σταδιακά από αυτή την εβδομάδα να παίρνουν έναν καλύτερο δρόμο και να εξελίσσονται. Σήμερα μέχρι το μεσημέρι, που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σε φάση κενής πορείας, μπορεί να νιώθετε ανόρεκτοι να αναλάβετε δράση ή να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Ίσως να έχετε αμφιβολίες για πράγματα ή συναισθηματικές μεταπτώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι σήμερα ή πιθανώς εσείς οι ίδιοι να έχετε φέρει τον εαυτό σας σε μια τέτοια κατάσταση και να έχετε επωμιστεί άπειρες ευθύνες και υποχρεώσεις και τώρα δεν ξέρετε πώς να βγείτε από αυτές και να αναπνεύσετε. Ίσως όμως δεν πρέπει να σκέφτεστε έτσι, αλλά να θυμηθείτε για ποιο λόγο καταρχάς μπορεί να αποφασίσατε να μπείτε με ενθουσιασμό σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας στον Τοξότη, αλλά σε φάση κενής πορείας μέχρι στις 15:02 που προχωρά στον Αιγόκερω, δεν βοηθά πολύ να είστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ