Η εκθαμβωτική Ινδή σταρ του Bollywood Deepika Padukone στις Κάννες - O Έλληνας κομμωτής Γιάννης Τσαπατώρης στο περίτεχνο χτένισμα (φωτό)

Μια υπέροχη red carpet εμφάνιση

Η Ινδή πρωταγωνίστρια Deepika Padukone έλαμψε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών που διαξάγεται από της 17-28/5.

Η 36χρονη ηθοποιός, η οποία είναι μέλος μιας εννεαμελής κριτικής επιτροπής που θα ανακοινώσει τους νικητές του φετινού Χρυσού Φοίνικα - την τελευταία μέρα του κινηματογραφικού γκαλά στις 28 Μαΐου - εμφανίστηκε με μια υπέροχη δημιουργία του Ινδού σχεδιαστή Sabyasachi Mukherjee.

Photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδικότερα η Deepika φορούσε ένα μαύρο και χρυσό saree με παγιέτες. Το look της επιμελήθηκε η στυλίστρια Shaleena Nathani, ενώ από την εμφάνισή της δεν έλειψε το made in Greece στοιχείο, αφού πίσω από το απίθανο χτένισμά της «κρύβεται» ο Έλληνας κομμωτής Γιάννης Τσαπατώρης.

 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ο καταξιωμένος Hair Stylist thw έφτιαξε έναν περίτεχνο κότσο, ενώ το κεφάλο της στόλιζε μια χρυσή κορδέλα. Τέλος το της look ολοκληρώθηκε με μια σειρά από δαχτυλίδια και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά - επίσης χρυσά - σκουλαρίκια. 

 

 

 

 

 

 

Η Deepika εμφανίζεται στις Κάννες από το 2017 και φέτος αναμένεται να περπατήσει στο κόκκινο χαλί και τις 10 ημέρες, ως μέλος της κριτικής επιτροπής, που περιλαμβάνει ακόμα την ηθοποιό-σκηνοθέτη Rebecca Hall, τη Noomi Rapace και την Ιταλίδα ηθοποιό-σκηνοθέτη Jasmine Trinca, καθώς και τους σκηνοθέτες Asghar Farhadi, Ladj Ly, Jeff Nichols και Joachim Trier.

Πρόσφατα, μιλώντας στο PTI, η Padukone είπε, σύμφωνα με το indianbexpress.com,  ότι ελπίζει αυτή τη φορά ο κόσμος να μιλάει περισσότερο για τον ινδικό κινηματογράφο και λιγότερο για τη μόδα.

 

 

 

 

 

 

Την Τρίτη η ηθοποιός είχε κάνει μια ακόμα κομψή εμφάνιση, με την ίδια να φορά ένα σμαραγδί παντελόνι, συνδυασμένο με ένα εμπριμέ πουκάμισο, μαντήλι στα μαλλιά και φανταστικά κοσμήματα με ινδικές επιρροές.

Ποιος είναι ο Έλληνας κομμωτής Γιάννης Τσαπατώρης που διαπρέπει στην Ινδία

Ο Γιάννης Τσαπατώρης κατάγεται από την Ήπειρο και είχε από μικρός το ταλέντο με το ψαλίδι, καθώς μεγάλωσε μέσα στο κομμωτήριο της μητέρας του μαθαίνοντας την τέχνη. Η φιλοδοξία του τον οδήγησε στο Λονδίνο για να εκπαιδευτεί στην σχολή Toni & Guy’s και να γίνει ένας από τους πιο περιζήτητους κομμωτές στην Ελλάδα.

Πλέον έχει συνεργαστεί με περιοδικά όπως το Marie Claire, Kneon, Beautiful Savage, Flawless, Sicky and UMag και με καμπάνιες μεγάλων εταιρειών όπως Toyota, Vodafone, MTV αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

 

 

 

 

 

Το 2012 έγινε Global Ambassador και Master Trainer της Balmain Paris Hair Couture και από τότε μεγαλουργεί με πρωτότυπες ιδέες και ιδιαίτερες τεχνικές για την εταιρεία και τις καμπάνιες της. 

Παράλληλα, στην Ινδία αποτελεί ένα είδος σταρ, καθώς είναι ο κομμωτής που ζητούν οι πάντες στην showbiz της χώρας. Συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του Bollywood και έχει κάνει πολλά εξώφυλλα στην ινδική Vogue.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ