Μέλπω Ζαρόκωστα: Η Αλίκη ήταν δυστυχισμένο κορίτσι - Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν καταθλιπτικό άτομο (βίντεο)

Η αγαπημένη ηθοποιός Μέλπω Ζαροκώστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ μίλησε για τις συνεργασίες της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Ντίνο Ηλιόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μέλπω Ζαροκώστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, στην εκμπομπή Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μίλησε για τις συνεργασίες της με ηθοποιούς του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στον Ντίνο Ηλιόπουλο.

Αναφερόμενη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία είχαν παίξει μαζί και στην ταινία που είχε σημειώσει επιτυχία «Το ξύλο βγήκε απ΄τον παράδεισο» είπε:  «Είχαμε κάποια σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχαμε δούναι και λαβείν. Της πήγαινα κείμενα να τα διαβάσει. Δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν φίλες, όμως», είπε αρχικά και πρόσθεσε περιέγραψε και ένα αστείο περιστατικό από την ταινία: «Ήταν μία σκηνή, μετά την εκδρομή που πήγαμε τα κορίτσια, όπου τσακωνόμασταν. Εγώ ήμουν και χειροδύναμη και είχα βάλει την Αλίκη κάτω. Και ακούω μια γλυκιά φωνούλα από κάτω να λέει: «Ρε Μέλπω άσε με και εμένα να ανέβω από πάνω, στο κάτω κάτω πρωταγωνίστρια είμαι». Η γλυκιά μου».

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα δυστυχισμένο κορίτσι. Δεν χόρτασε τη ζωή καθόλου, πρόσθεσε η Μέλπω Ζαρόκωστα, «τον πατέρα της και σε ηλικία πολύ τρυφερή, θα πήγαινε σχολείο την επόμενη μέρα, τον είδε να σέρνεται πάνω σε ένα άρμα. Ήταν η εποχή του πολέμου τότε. Ήταν πολύ καλό κορίτσι».

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είπε ότι ήταν ένας από τους ωραιότερους άνδρες που είχε δει, ενώ δήλωσε πως παρά το εξαιρετικό χιούμορ του, έπασχε από κατάθλιψη. «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν καταθλιπτικό άτομο και διασκέδαζε κάνοντας ό,τι μπορείς να φανταστείς για να γεμίσει το άδειο είναι του».

Για τον Ντίνο Ηλιόπουλο είπε ότι "ήταν ένα πολύ καλλιεργημένο άτομο. Ήταν ένας ευγενέστατος άνθρωπος, καλός συνάδελφος, από πολύ καλή οικογένεια και το χιούμορ του ήταν άπειρο».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ