Η glamorous βασίλισσα Λετίσια με ασημί, επιβλητική τουαλέτα υποδέχεται τον Εμίρη του Κατάρ & την σύζυγό του (φωτό & βίντεο)

Η royal είναι γνωστή για το γούστο της και τις υπέροχες στυλιστικές της επιλογές!

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας είναι γνωστή για το γούστο της και τις υπέροχες στυλιστικές της επιλογές!

Εκείνη και ο βασιλιάς Φελίπε υποδέχτηκαν στο παλάτι τον Εμίρη του Κατάρ Tamim bin Hamad Al Thani και την σύζυγό του Jawaher bint Hamad bin Suhaim Al-Thani.

Φωτογραφίες: EFE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την περίσταση η 49χρονη royal επέλεξε μια υπέροχη ασημί τουαλέτα από το brand Gabriel Lage. Το metallic φόρεμά της είχε κεντήματα από δαντέλα και εντυπωσιακά μακριά μανίκια.

Είχε ολοκληρώσει το look της με ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια, μια μικρή μπλε καρφίτσα και ένα γεωμετρικό χρυσό δαχτυλίδι.

Τέλος τόνισε το βλέμμα της - όπως άλλωστε συνηθίζει -  ενώ είχε μαζεμένα τα μαλλιά της σε ένα σικάτο κότσο.

Ο 54χρονοε Ισπανός μονάρχης από πλευράς του φόρεσε στο δείπνο, που παρέθεσε εκείνος και η μητέρα των δύο τους παιδιών, προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους του Κατάρ, ένα μαύρο σμόκιν με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Η σύζυγος του Εμίρη του Κατάρ τέλος, είχε επιλέξει ένα μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με ένα δερμάτινο παννφόρι, τύπου κάπα με σημένιες λεπτομέρειες. Συνδύασε το βραδινό της look με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ