Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η νίκη στο MasterChef και ο… υποψήφιος κουμπάρος της Λεωνίδας Κουτσόπουλος (βίντεο)

Όλα όσα είπε στο The2night show

Η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το ελληνικό «Master Chef» Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», το βράδυ της Τρίτης.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Μαργαρίτα, η πποία και μίλησε ια τη διάκριση που της άλλαξε τη ζωή.

«Η νίκη μου στο MasterChef άλλαξε τη ζωή μου 100%. Η ζωή άλλαξε αλλά οι συνήθειες δεν άλλαξαν, καλυτέρευσαν. Πολύ κι οικονομικά… Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ κουζίνα και δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ, φοβάμαι. Εκεί υστερώ πολύ και θέλω πολλή δουλειά» ανέφερε.

 

 

«Υπάρχει αυτή η μάστιγα, που βγαίνουν από τη σχολή και τους λένε κατευθείαν σεφ. Δεν ξέρω είναι μόδα; Αλλά όλοι θέλουν να γίνουν σεφ, όχι μάγειρες… Εγώ τους λέω ότι με λένε πρώτα Μαργαρίτα και μετά η μαγείρισσα, όπως εσείς. Είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου πιο πάνω από κάποιον και να έχει περισσότερες γνώσεις από εμένα. Το ότι πήρα έναν τίτλο, δεν σημαίνει πως είμαι η πρώτη σεφ της Ελλάδας» σημείωσε ακόμα η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή του ANT1, είναι ένα βήμα πριν από τον γάμο. «Πλησιάζει ο γάμος» είπε για τον σύντροφό της, τον Χρήστο, που πέρσι είχε γίνει viral όταν έγινε αναφορά σε αυτόν μέσα στο ριάλιτι.

 

 

«Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Το δαχτυλίδι υπάρχει στο σπίτι, αλλά δεν το φοράω γιατί είναι μεγάλο».

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι και πήγα σε εκπομπές μου άρεσε πολύ η τηλεόραση, δεν θα πω ψέματα, σε βάφουν, σε χτενίζουν, σε κάνουν κούκλα» είπε.

Όπως ανέφερε δεν χρειάστηκε ακόμα τη βοήθεια των τριών σεφ ενώ χάρηκε για τα νέα ότι ο υποψήφιος κουμπάρος της Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει πατέρας.

 

 

 

 

«Ταιριάζουν τόσο πολύ με τη Χρύσα. Θέλω να γίνω νονά. Μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος, εγώ θα γίνω νονά».

Παράλληλα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έκανε μια αποκάλυψη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με καλεσμένη του.

«Ήρθες την πιο παράξενη μέρα της τελευταίας πενταετίας. Ξεκίνησα την πρώτη μέρα διατροφής σοβαρά της τελευταίας πενταετίας. Πώς να είναι σοβαρή όταν έρχεται εδώ; Δεν υπάρχει cheat day σε μένα γιατί πρέπει να βάλω έναν στόχο να χάσω κιλά σοβαρά» της είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ