Tραγωδία στην Ελασσόνα: Η χαρά μετατράπηκε σε θρήνο - Αντί για το γάμο τους & τη βάπτιση, θα πάνε στην κηδεία του 10 μηνών παιδιού τους!

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας...

Τα χειρότερα και τα πιο τραγικά σενάρια τα γράφει η ζωή και όχι ανθρώπινο χέρι. Αυτό ακριβώς επιβεβαιώθηκε χθες στο τραγικό τροχαίο που έλαβε χώρα στην περιοχή της Ελασσόνας, εκεί όπου έχασε τη ζωή του ένα αγοράκι, βρέφος, μόλις 10 μηνών!

Το συμβάν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα ευρισκόμενο στο ρεύμα προς Κρανιά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του βρέφους.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σύμφωνα με το onlarissa παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου του έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Σε κατάσταση σοκ, ασθενοφόρο παρέλαβε τη 38χρονη μητέρα, η οποία δεν τραυματίστηκε.

 Η τραγική ειρωνεία είναι πως αύριο Σάββατο το ζευγάρι θα έκανε το γάμο του, αλλά και τη βάπτιση του βρέφους, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή…

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ