Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υπάρχει ένταση στις επαφές μας με τους άλλους - Κυριαρχούν η αρνητικότητα, η καχυποψία & οι εμμονές

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Σήμερα Παρασκευή η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε θετικές όψεις προς τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ήλιο λίγο πριν αποχωρήσει από τον Ταύρο.

Η Πλουτώνια επιρροή δίνει έναν χαρακτήρα έντασης στις επαφές μας με τους άλλους, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας έμφαση στην αρνητικότητα, την καχυποψία και τις εμμονές, αλλά είναι βοηθητική αν θέλουμε να εξερευνήσουμε κάτι σε βάθος.

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή έρχεται με έμφαση στα θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού και στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι τους. Η όψη της με τον Πλούτωνα ζορίζει κάπως το νευρικό σας σύστημα, ειδικά αν έχετε να κάνετε με άτομα που είναι απόλυτα, που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους ή προσπαθούν να σας χειριστούν.

Από την άλλη, μπορεί εσείς οι ίδιοι να έχετε ένα πιεστικό θέμα που μπορεί να αφορά και στο παρελθόν, το οποίο τριβελίζει στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και δεν σας αφήνει να σκεφτείτε πολύ καθαρά αυτά που θέλετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ 

Τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας θα σας απασχολήσουν σήμερα Παρασκευή αγαπητοί μου Ταύροι. Κάποιοι μπορεί τώρα να θέλετε να μάθετε κάτι καινούριο ή να είστε ήδη σε μια τέτοια διαδικασία, να ξανακαθίσετε στα θρανία για μετεκπαίδευση, για ένα σεμινάριο, για μια ξένη γλώσσα και να έχετε κάποιο άγχος για τις μαθησιακές σας ικανότητες. Άλλοι μπορεί να κάνετε πλάνα για την εργασία σας με ένα πιο μακρινό ορίζοντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με οικονομικές αλχημείες θα καταπιαστείτε σήμερα, καθώς προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη σε αυτό τον πολύπαθο τομέα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα επιτρέπει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ή να κάνετε ένα καλύτερο πλάνο για το επόμενο διάστημα. Αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή είναι οι επαφές σας με τους άλλους και κυρίως με συνεργάτες ή πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Προσοχή χρειάζεται και με φίλους ή άτομα από ομάδες στις οποίες συμμετέχετε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ