Η Leanne έχει δύο κόλπους, δύο μήτρες: Έχει δύο φορές περίοδο, κάνει δύο τεστ ΠΑΠ, θα μπορούσε να μείνει έγκυος εις διπλούν… (βίντεο)

Η ιστορία της έχει γίνει viral στο TikTok

Μια γυναίκα, η οποία γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση αποκαλύπτει μέσα από τα social media, το πώς είναι να ζεις με δύο κόλπους.

Η Leanne, από την Αριζόνα των ΗΠΑ, πάσχει από «uterus didelphys» και έχει αναπτύξει δύο μήτρες και δύο τράχηλους.

Η ίδια διατηρεί λογαριασμό στο TiTok με το όνομα The Lady Leanne και ήδη ένα βίντεο που έχει δημοσιεύσει και στο οποίο μιλά για το πως είναι να ζεις με την συγκεκριμένη πάθηση, έχει γίνει Viral συγκεντρώνοντας πάνω από 300 χιλιάδες προβολές.

 

 

«Το σώμα μου θα σας κάνει να τρελαθείτε, αλλά με έναν περίεργο τρόπο, Ουσιαστικά γεννήθηκα με επιπλέον μέλη του σώματος, με δυο κόλπους, δυο μήτρες και δυο τράχηλους» λέει χαρακτηριστικά, απαντώντας παράλληλα σε ερωτήσεις που τις έχουν θέσει οι followers της.

Το ότι έχει δύο σετ  αναπαραγωγικών οργάνων σημαίνει επίσης ότι η Leanne έχει δύο περιόδους, αλλά ευτυχώς, συνήθως έρχονται ταυτόχρονα. «Πρέπει να έχω τις δύο περιόδους μου, αυτό είναι χάλια, συνήθως έρχονται ταυτόχρονα αλλά μερικές φορές όχι» εξηγεί.

 

 

 

 

Ακόμα προσθέτει ότι:  «Πρέπει επίσης να κάνω δύο τεστ ΠΑΠ, κάτι που είναι χάλια, δεν είναι άνετο. Φοράω δύο ταμπόν, όπως είπα, ό,τι κι αν κάνει μια γυναίκα – το κάνω δύο φορές».

Η Leanne μίλησε επίσης με ειλικρίνεια για την δυσκολία του να μείνει έγκυος με την συγκεκριμένη πάθηση, κάνοντας λόγο για μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου. «Δεν μου βγήκε ποτέ και δεν πειράζει, θα έπρεπε να γίνει καισαρική τομή».

 

 

Εξήγησε, σύμφωνα με την The Sun, ότι τεχνικά, θα μπορούσε να μείνει έγκυος από δύο διαφορετικούς άνδρες ταυτόχρονα, με κάθε μωρό να μεταφέρεται σε διαφορετικές μήτρες. Αλλά αυτό είναι πιθανό να συμβεί μόνο εάν γίνει μέσα στην ίδια εβδομάδα – και δεν είναι κάτι που θέλει να προσπαθήσει.

Πολλοί άνθρωποι έχουν ρωτήσει τη Leanne πώς ακριβώς φαίνονται οι δύο κόλποι της, ο ένας ρώτησε: «Εντάξει, αλλά είναι τα V δίπλα δίπλα; το ένα πάνω στο άλλο; Είμαι μπερδεμένος ως προς το πώς φαίνεται». 

 

 

Η Leanne μοιράστηκε πώς ο κόλπος της μοιάζει με άλλους εξωτερικά, αλλά ότι υπάρχουν δύο τούνελ με ένα διάφραγμα στη μέση που τα χωρίζει. Κάθε σήραγγα οδηγεί σε διαφορετικό τράχηλο και μήτρα, αλλά εκτός από αυτό είναι πρακτικά το ίδιο.

Η Lenane μοιράζεται την ιστορία της για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την πάθηση και έχει πολλά βίντεο που περιγράφουν σε βάθος τη ζωή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ