Cindy Bruna: Εμφάνιση - υπερπαραγωγή στις Κάννες - Με διαμάντια & ροζ τουαλέτα Giambattista Valli η 27χρονη Γαλλίδα (φωτό & βίντεο)

Εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί

Εμφάνιση - υπερπαραγωγή από την Cindy Bruna, που περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 75ου Φεστιβάλ των Καννών, φορώντας μια απίθανη τουαλέτα.

Το 27χρονο μοντέλο από την Γαλλία, παρακολούθησε την προβολή της ταινίας «Armageddon Time» και έκλεψε τις εντυπώσεις με το outfit της. Το look της επιμελήθηκε ο στυλίστας και σχεδιαστής Mickael Carpin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Bruna (@cindybruna)

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Bruna φόρεσε ένα ροζ, τούλινο φόρεμα από τον Giambattista Valli. Το ογκώδες φόρεμά της είχε βολάν και έφτανε ως το πάτωμα, κάνοντας την όλη εμφάνιση ακόμα πιο ονειρκή.

Είχε ολοκληρώσει το σύνολο με διαμαντένια Chaumet κοσμήματα και ειδικότερα με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και ένα περιδέραιο, από το παριζιάνικο brand.

Τα παπούτσια της ήταν Gianvito Rossi, ενώ το χτένισμα επιμελήθηκε ο Stephane Lancien, ο οποίος και έφτιαξε στη νεαρή καλλονή έναν επιβλητικό κότσο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Bruna (@cindybruna)

Η Bruna,  η οποία βρέθηκε στις Κάννες με την L'Oréal Paris, έχει δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την λαμπερή της εμφάνιση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Bruna (@cindybruna)

Ένα από αυτά το συνόδεψε με την φράση «ομαδική δουλειά», αφού - όπως φαίνεται και στο κλιπ - χρειάστηκαν δύο άτομα για να καταφέρει να βγει από το αυτοκίνητο.

Το βίντεο είναι ενδεικτικό του  όγκου της τουαλέτας της, καθώς βλέπουμε τα μέτρα υφάσματος «ξεπροβάλλουν» από την πόρτα του οχήματος και θα χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να φανεί και η ίδια η Cindy!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ