Το Eirinika «ανακηρύσσει» σταρ του red carpet των Καννών την Leonie Hanne - Εκατοντάδες πέρλες & διαμάντια (φωτό & βίντεο)

Το look της ολοκλήρωσαν τα κοσμήματα Pomellato

Η fashion influencer, blogger, μοντέλο και επιχειρηματίας από την Γερμανία Leonie Hanne έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών.

Ειδικότερα η 33χρονη, που περπάτησε στο red carpet με το Campari, εμφανίστηκε φορώντας μια τουαλέτα - υπερπαραγωγή από το brand Valdrin Sahiti, συνδυασμένη με ασορτί γάντια.

 

 

 

 

 

 

Το φουστάνι της είχε διαφάνεια στα πόδια και ένα εντυπωσιακό μπούστο. Κεντημένη με χιλιάδες πέρλες η αποκαλυπτική τουαλέτα της έδενε στην πλάτη, ενώ είχε ακόμα μια μικρή ουρά στο πίσω μέρος.

Βέβαια το look της Leonie δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τα κοσμήματα Pomellato, που ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της. Σύμφωνα με τον ιταλικό οίκο πολυτελείας η Hanne φόρεσε ένα κολιέ Nudo Rivière και σκουλαρίκια Fantina, επικαλυμμένα με 282 καφέ και λευκά διαμάντια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pomellato (@pomellato)

 

Και αυτή φυσικά δεν ήταν η μόνη εμφάνιση της influencer στις Κάννες. Η Leonie έχει μοιραστεί με τους 4.3 εκατομμύρια followers της φωτογραφίες από όλα τα σύνολα που έχει φορέσει μέχρι στιγμής.

 

 

 

 

Ειδικότερα την είδαμε με ένα ροζ, τούλινο φόρεμα Nicole + Felicia, αλλά και με ένα αστραφτερό τυρκουάζ κορμάκι με μια φούστα που έδινε το εφέ ουράς. Το δεύτερο ρούχο ήταν από τον Tony Ward.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος σε τελευταία της ανάρτηση έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με την λιλά Valentino τουαλέτα που φόρεσε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Σε όλες τις εμφανίσεις της, τα κοσμήματα ήταν από τον διάσημο ιταλικό οίκο Pomellato.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ