To καλοκαίρι είναι εδώ για όλες τις ηλικίες: Από την Iris Apfel των 100+, έως την «ώριμη» top model Cindy Crawford (φωτό)

Η ροή των social media μας έχει αρχίσει να γεμίζει με καλοκαιρινά στιγμιότυπα

Με το ημερολόγιο να δείχνει 23 Μαίου η ροή των social media μας έχει αρχίσει να γεμίζει με καλοκαιρινά στιγμιότυπα.

Πρόσφατες εικόνες και κλικς από το παρελθόν - με μαγιό και ξέγνιαστες στιγμές στην αμμουδιά - «πλημμυρίζουν» τα μέσα κοιννωικής δικτύωσης... και είμαστε μόνο στην αρχή!

Η «αιώνια έφηβη» Iris Apfel προμοτάρει μέσα από το Instagram τη νέα συλλογή της με γυαλιά ηλίου, που κυκλοφορεί σε συνεργασία με την Zenni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel)

«Η λιακάδα είναι το καλύτερο φάρμακο» θα γράψει μεταξύ άλλων στον post της η επιχειρηματίας, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και fashion icon, η οποία έγινε 100 χρονών τον περασμένο Αύγουστο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel)

Και από την 100+ Apfel στην Cindy Crawford! Στον λογαριασμό @the90ssupermodels στο Instagram έχουν δημοσιευτεί μια σειρά από vintage φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε την 56χρονη σήμερα καλλονή να ποζάρει με μαγιό στον φακό του Marco Glaviano.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Μπορεί να έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που μεσουρανούσε στις πασαρέλες, ωστόσο μια γρήγορη «βόλτα» στην σελίδα της στο Instagram θα σας αποδείξει ότι παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Η Cindy άρχισε φέτος την ηλιοθεραπεία ήδη από τον Φλεβάρη, οπότε και είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία την είχαμε δει να διαβάζει το λεύκωμα της κολλητής της από τα 90ς Claudia Schiffer, φορνώντας ένα μαύρο ολόσωμο, μπουρνούζι και mules.

Το καλοκαίρι είναι για όλες τις ηλικίες, οπότε βάλτε το μαγιό σας με αυτοπεποίθηση και «μην μασάτε»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ