Ο Βασίλειος Κωστέτσος στην συγκλονιστική στοά Αττάλου: Επίδειξη στον ωραιότερο αρχαιολογικό χώρο - αφιερωμένη στην μητέρα του (φωτό & βίντεο)

Συγκινημένος ο σχεδιαστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες

Ο Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε στην Στοά Αττάλου τη νέα του συλλογή  «L’Olympien», η οποία είναι αφιερωμένη στην μητέρα του και εμπνευσμένη από το συγγραφικό έργο του Αρχαίου Έλληνα Πλούταρχου.

Ο καταξιωμένος σχεδιαστής θα σημειώσει για την επίδειξη μόδας και την κολεξιόν του: «Η καινούργια μου συλλογή Υψηλής Μόδας είναι εμπνευσμένη από το συγγραφικό έργο του Αρχαίου Έλληνα, Πλούταρχου «Βίοι Παράλληλοι» που απεικονίζει τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή και την uεποχή που μεγαλούργησε ο Ανεπανάληπτος γλύπτης Φειδίας με τα Διάσημα και αξεπέραστα γλυπτά του. Που ύμνησε το Κάλλος.

Οι Δημιουργίες μου είναι όλες φτιαγμένες στο χέρι και σε μουλάζ επάνω σε κούκλες μοναδικές από υφάσματα και χρώματα που τα μοντέλα ως Θεές του σήμερα φέρνουν το χθες της Αρχαίας Ελλάδας στο 2022 περπατώντας και ποζάροντας στον εμβληματικό χώρο της Στοάς Αττάλου που για πρώτη φορά στην Ιστορία φιλοξενεί Υψηλή Μόδα.

Φέτος κλείνω τριάντα δυο χρόνια από την  φωτογράφιση στην Στοά Αττάλου τον Παρθενώνα και τις στήλες Ολύμπιου Διός για τον ξένο τύπο και Διεθνή περιοδικά με την συλλογή μου αφιερωμένη στην Κνωσσό.

Έτσι μετά από 32 χρόνια επανέρχομαι στην στοά Αττάλου παρουσιάζοντας για πρώτη φορα στην Ιστορία μια συλλογή που κινηματογραφήθηκε και φωτογραφήθηκε στον εμβληματικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς.

 

 

 

 

 

 

Πάντα αναζητώ την μοναδικότητα και την πρωτοπορία στις παρουσιάσεις των συλλόγων μου σε συνδυασμό με την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς του χθες αλλα και του σήμερα. Η συλλογή L’Olympien ειναι αφιερωμένη στην μητέρα μας Άννα.

Συνεργάτες στην παρουσίαση αυτή ο κομμωτής Leo Bazimas και το team του και ο μοναδικός Στέφανος Βασιλάκης,αλλά και ο makeup artist Freddy Kalobratsos με τους μαθητές της σχολής του.

Τα χειροποίητα παπούτσια απο την Artisti Romani, τα νύχια των μοντέλων επιμελήθηκαν απο το team της youngnails».

Μιλώντας λίγο πριν το show στις τηλεοπτικές κάμερες ο Βασίλειος Κωστέτσος είπε μεταξύ άλλων, φανερά συγκινημένος, ότι «η σειρά L’ Olympien είναι αφιερωμένη στη μητέρα μου. Ξεκίνησε πριν αρρωστήσει...».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ