Made in Greece στο κόκκινο χαλί των Καννών: Κρίστεν Στιούαρτ και Λέα Σεϊντού από το φιλμ της Αθήνας… (φωτό & βίντεο)

Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και δέχτηκαν το χειροκρότημα του κοινού

Made in Greece άρωμα στις Κάννες με τους συντελεστές και τους πρωταγωνιστές της ταινίας  «Crimes of the Future» - η οποία και γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Αθήνα - να περπατούν στο κόκκινο χαλί.

Το φιλμ του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ είναι μια καναδοελληνική συμπαραγωγή μεταξύ της Serendipity Point Films του Ρόμπερτ Λάντος και της Αργοναύτες Α.Ε. του Πάνου Παπαχατζή.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Βίγκο Μόρτενσεν, Λεά Σεντού, Κρίστεν Στιούαρτ, Σκοτ Σπίντμαν, Γουελκέτ Μπουνγκουέ, Ντον ΜακΚέλαρ, και Λίχι Κορνόφσκι. Από την Ελλάδα, όπου έγιναν και τα γυρίσματα συμμετέχουν ο Γιώργος Καραμίχος και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W Magazine (@wmag)

Την Δευτέρα, η Κρίστεν Στιούαρτ εμφανίστηκε στις Κάννες με ένα σύνολο Chanel και ειδικότερα με μια λευκή φούστα και ένα αστραφτερό, μακρυμάνικο cropped top με ζιβάγκο.  Ολοκλήρωσε το look της με μαύρες γόβες, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα επάνω σε μια χαλαρή αλογοουρά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AlloCiné (@allocine)

Με Chanel την είδαμε και σήμερα, αφού η σταρ φόρεσε στην συνένετευκη Τύπου για το φιλμ, ένα κόκκικο tweed κοστούμι, αφήνοντας ανοιχτά τα κουμπιά του σακακιού, κάτι που έκανε πολύ πιο αποκαλυπτικό το όλο look.

Ή συμπρωταγωνίστριά της Λέα Σεϊντού, από πλευράς της εμφανίστηκε στην προβολή της ταινίας με μια μαύρη τουαλέτα, ενώ την είδαμε επίσης με ένα ανδρύγυνο σύνολο και συγκεκριμένα ένα μαύρο κοστούμι συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και μια γραβάτα με λουλούδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @leaseydouxgram

Ο Κρόνενμπεργκ και τα μέλη του καστ χειροκροτήθηκαν επί 6 λεπτά, μετά την προβολή της ταινίας στο Palais αργά το βράδυ της Δευτέρας. 

«Είμαι άφωνος, πραγματικά», είπε ο σκηνοθέτης, όταν του έδωσαν το μικρόφωνο στη μέση του χειροκροτήματος. «Είμαι πολύ συγκινημένος από την ανταπόκρισή σας. Ελπίζω να μην αστειεύεστε. Ελπίζω να το εννοείτε. Θα σας στείλω μήνυμα σε όλους για να δω ότι το εννοείτε».

Αν και αρκετοί θεατές έφυγαν στη  μέση της ταινίας, λόγω των σκληρών σκηνών που περιλαμβάνει, η πλειοψηφία του κοινού παρέμεινε για να επαινέσει τον σκηνοθέτη, αναφέρει hollywoodreporter.com.

Η ταινία τοποθετείται στο κοντινό μέλλον, όταν η ανθρωπότητα καλείται να προσαρμοστεί σε ένα φουτουριστικό συνθετικό περιβάλλον στο οποίο το σώμα βιώνει νέες μεταλάξεις.

Κεντρικός ήρωας είναι ένας διάσημος καλλιτέχνης (Βίγκο Μόρτενσεν), ο οποίος μαζί με τη βοήθεια της σύντροφου του (Λεά Σεϊντού) παρουσιάζει σε δημόσιες avant-garde παραστάσεις τις μεταβολές στις οποίες υποβάλλει τα όργανά του.

Κάθε βήμα τους παρακολουθεί εμμονικά μια ερευνήτρια του Εθνικού Αρχείου Οργάνων (Κρίστεν Στιούαρτ), η οποία προσεγγίζεται από μια μυστική οργάνωση που έχει ως αποστολή την αποκαλύψη του επόμενου βήματος της ανθρώπινης εξέλιξης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ