Ποιος είναι ο Δημήτριος Πραμμάτιας που μας κάνει να παραμιλάμε - Τα βίντεο του Έλληνα σεφ κάνουν θραύση

Δίνει συμβουλές και εντυπωσιάζει με τα πιάτα του

Ο Δημήτρις Πραμμάτιας μας έχει κάνει να παραμιλάμε με τα βίντεο που δημοσιεύει στην σελίδα του στο Instagram.

Όπως θα δείτε και στα κλιπ ο Έλληνας σεφ και ιδυρτής του catering «I am Your Chef» δίνει, μέσα από τα social media, συμβουλές μαγειρικής και εντυπωσιάζει με τις ικανότητές τους.

Παράλληλα μαθαίνει στους πάνω από 20.000 followers του να φτιάχνουν τα υπέροχα πιάτα που σερβίρει, αφού μοιράζεται μαζί τους τις συνταγές τους.

Σε ένα από τα βίντεό του - το πποίο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιμγής 173,645 views - τον βλέπουμε να ετοιμάζει ένα υγιεινό breakfast box, ενώ σε ένα δεύτερο - το οποίο έχει επίσης πάνω από 100.000 views  - παρουσιάζει ένα λαχταριστό γεύμα με μύδια και άλλα καλλούδια - ότι πρέπει για το καλοκαίρι δηλαδή!

Σύμφωμα με την ιστοσελίδα του I am Your Chef ο Δημήτριος Πραμμάτιας έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στην μαγειρική καθώς έχει εργαστεί μεταξύ άλλων ως ιδιωτικός σεφ για Vip Guest – Celebrities, ξενοδοχεία 5* και εστιατόρια με αστέρι Michelin.

Η αφοσίωσή του στο πάθος του τον έκανε να ταξιδέψει πολύ και να δουλέψει για βραβευμένα ξενοδοχεία και εστιατόρια όπως το "The Ritz London" και το "The Goring hotel" . Επίσης κέρδισε τον τίτλο "σεφ της χρονιάς" στον διαγωνισμό "world chef" της Νότιαςε Ευρώπης το 2019.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ