Η καλλονή Helena Gatsby - Ποιας διάσημης Star του Hollywood είναι βαφτιστήρα;

Εκθαμβωτική στις Κάννες μαζί με την νονά της! 

Το Φεστιβάλ των Καννών έχει παράδοση στο κόκκινο χαλί και μέσα στα χρόνια έχουμε δει πρωταγωνίστριες του Hollywood να εμφανίζονται φορώντας απίθανες τουαλέτες και σύνολα - τόσο στις συνεντεύξεις Τύπου, όσο και όταν περπατούν στο red capet.

Έτσι δεν μας κάνει εντύπωση που οι οίκοι μόδας διαλέγουν κάθε χρόνο τις «μούσες» τους, τις οποίες και ντύνουν με φανταστικά outfits.

Το Festival de Cannes είναι ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς κινηματογράφου, που διεξάγεται στις Κάννες της Γαλλίας, μία φορά το χρόνο.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 1939, με προεδρεύοντα τον Λουί Λυμιέρ. Η μόνη ταινία που παρουσιάστηκε στην πρώτη διοργάνωση ήταν η Παναγία των Παρισίων του Γουίλιαμ Ντίτερλι, καθώς συνέπεσε χρονικά με το ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου πολέμου και την κήρυξη πολέμου της Γαλλίας στη Γερμανία. 

Για τις επόμενες 11 ημέρες, το γαλλικό θέρετρο θα φιλοξενήσει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς από όλο τον κόσμο, καθώς και νέα ταλέντα.

Μια από τις ηθοποιούς που έκαναν α θεαματική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ ήταν η Σάρον Στόουν. Η λατρεμένη πρωταγωνίστρια του Βασικού Ενστίκτου, φόρεσε μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana και τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Σάρον Στόουν έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «Forever Young» και πρόσθεσε άλλη μια εντυπωσιακή red carpet εμφάνιση στο ενεργητικό της.

Μάλιστα στο Instagram της, η ίδια μας γνώρισε την καλλονή Helena Gatsby, που είναι η βαφτιστήρα της. Η Helena που είναι μοντέλο πόζαρε με την νονά της στο κόκκινο χαλί. 

To 20χρονο μοντέλο ασχολείται έντονα με φιλανθρωπικό έργο και επιχειρηματικά σχέδια και είναι αφοσιωμένο στο να κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Ανήκει στο πρακτορείο Elite London, ενώ η νονά της, η πασίγνωστη Σάρον Στόουν την λατρεύει. 

Μεγαλωμένη μέσα σε ένα φιλανθρωπικό περιβάλλον, είναι λογικό η Gatsby να έχει εγγενή κίνητρα για να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, ο οποίος είναι ο παγκόσμιος πρόεδρος του amfAR για σχεδόν 30 χρόνια, λέει το 5elevenmag

"Ο πατέρας μου αφιερώνει τη ζωή του σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς σκοπούς και προσωπικά θέλω να του μοιάσω μια μέρα. . . τον βλέπω να εργάζεται τόσο σκληρά για να κάνει τον κόσμο καλύτερο και αυτό πραγματικά αποτελεί έπμνευση ", αναφέρει το νεαρό μοντέλο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ