Αγίου Πνεύματος στην Κεφαλονιά: Τα μέρη όπου γυρίστηκε «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» σας περιμένουν

Κεφαλονιά, η αρχόντισσα του Ιονίου...

Μπορεί οι Κεφαλλονίτες να θεωρούνται λιγάκι «τρελοί» και να έχουν τη φήμη του… σφιχτοχέρη, αλλά μια επίσκεψη στην Κεφαλονιά θα σας πείσει για το αντίθετο.

Μιλάμε για ανθρώπους ανοιχτόκαρδους και δοτικούς που προσφέρουν υψηλής ποιότητας τουριστικές υπηρεσίες, τιμώντας τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους επισκέπτες τους.

Βέβαια, τον Χειμώνα στα χωριά υπάρχει πράγματι μια ατμόσφαιρα που θυμίζει λίγο το… ανυπότακτο γαλατικό χωριό του Αστερίξ και του Οβελίξ.

Και πάλι, όμως, οι ξένοι είναι καλοδεχούμενοι, λέει το manessistravel. Αν εκτός από τα κόμικς αγαπάτε και τον κινηματογράφο, τα μέρη όπου γυρίστηκε «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» σας περιμένουν. 

APOLLON PALACE HOTEL KEFALONIA 3*

manessistravel

Μεταξάτα-Αργοστόλι

Ένα άνετο, φιλόξενο οικογενειακό και πεντακάθαρο ξενοδοχείο 20 δωματίων στα Μεταξάτα το οποίο θα φιλοξενεί αποκλειστικά μόνο του επισκέπτες των δικών μας εκδρομών. Φιλική εξυπηρέτηση και πισίνα με υδρομασάζ. Τα δωμάτια διαθέτουν τηλέφωνο, μπαλκόνι, ψυγείο, τηλεόραση, σεσουάρ για τα μαλλιά.

4 ημέρες / 3 νύχτες

από 249€/ ανά άτομο

Δείτε εδώ περισσότερα 

Πρόγραμμα εκδρομής

  • 1η ΜΕΡΑ

    Αθήνα - Κεφαλλονιά

    Συνάντηση νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, και αναχώρηση για την πανέμορφη Κεφαλονιά. Ενδιάμεση στάση και στην συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο πλοίο από το λιμάνι της Κυλλήνης για το γραφικό λιμάνι του Πόρου. Άφιξη στο γραφικό Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια.

  • 2η ΜΕΡΑ

    Γύρος του νησιού

    Αναχώρηση το πρωί για το γύρο της Κεφαλονιάς. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης , την όμορφη κωμόπολη της Σάμης με το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου με το ενετικό κάστρο , και φωτογραφίζουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

  • 3η ΜΕΡΑ

    Αγ. Γεράσιμός - Κουρκουμελάτα - Σκάλα

    Επίσκεψη στο Ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου, το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα) .Συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του δήμου Λειβαθούς με στάση στο πιο γραφικό χωριό Κουρκουμελάτα. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το πιο τουριστικό χωριό της Κεφαλονιάς, την πανέμορφη Σκάλα, και επιστροφή στο Αργοστόλι.

  • 4η ΜΕΡΑ

    Καταβόθρες - Αθήνα

    Μετά το πρωινό περιήγηση και στάση στις Καταβόθρες, θα κάνουμε το γύρο της Λάσσης, θα γνωρίσουμε το όμορφο χωριό Κουρκουμελάτα (πανέμορφο χωριό που ανακαινίστηκε μετά το σεισμό του 1953) και συνεχίζουμε για Πόρο όπου χρόνος για γεύμα (προαιρετικά). Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη και επιστροφή στην Αθήνα. Άφιξη νωρίς το βράδυ με τις ωραιότερες εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ