Olivia Palermo - Johannes Huebl: Το πιο σικ ζευγάρι του πλανήτη - Ταιριαστά outfits και στυλ (φωτό)

Το γούστο μιας Ιταλίδας στην Νέα Υόρκη άλλωστε μόνο σικ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί

Εκείνη διάσημη fashion blogger και αυτός μοντέλο! Η Olivia Palermo και ο Johannes Huebl είναι το πιο κομψό ζευγάρι του πλανήτη.

Η Νεοϋορκέζα,  με καταγωγή από την Ιταλία, ιδρύτρια του  Olivia Palermo Group και του Olivia Palermo Beauty είναι σίγουρα μια  από τις γυναίκες που ξέρουν από μόδα και στυλ, κάτι που «μαρτυρούν» άλλωστε και οι πάνω από εφτά εκατομμύρια followers στο Instagram της.

Κάθε της εμφάνιση αποτελεί πηγή έμπνευσης και τα social media της είναι γεμάτα με τα υπέροχα outfits που έχει φορέσει κατά καιρούς. Η ίδια είναι παντρεμένη με το μανεκέν από την Γερμανία Johannes Huebl ο οποίος είναι επίσης ένας πολύ κομψός άντρας.

Σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο τους είδαμε με ταιριαστά outfits αφού η Palermo φορούσε ένα στενό παντελόνι με μαύρη μπλούζα και θηλυκά πέδιλα, ενώ ο αγαπημένος της ήταν ντυμένος με με ανάλογο look και συγκεκριμένα με ένα σκούρο μπλε σακάκι, γκρι παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

Η αλήθεια είναι ότι η αισθητική του ενός συνάδει με αυτή του άλλου και μοιάζουν υπέροχοι μαζί - τόσο στυλιστικά, όσο και σαν ζευγάρι.

Το γούστο μιας Ιταλίδας στην Νέα Υόρκη άλλωστε μόνο σικ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, όπως άλλωστε και το γούστο ένος γοητευτικού άντρα που ξέρει πολλά από τον χώρο της μόδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ